Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziś napisał mi sprzedawca że produkt został odebrany przez kuriera dhl a u nich i u mnie pokazuje że przesyłka oczekuje na nadanie.
Nawet w aplikacji dhl nic nie mam o tej przesyłce bo podobno jest ona obsługiwana przez allegro.
Co zrobić aby nie było tak że jutro będzie do odbioru a mi nic nie przyjdzie i będzie się pokazywać dalej że oczekuje na nadanie?
Cześć @Client:110145813, podaj proszę numer przesyłki albo zamówienia.
Sprawdzimy to 😉
Numer przesyłki DHL-29130565191
Numer allegro- AD00FRHBO4
Dziękuje @Client:110145813, zgłosiłem problem z Twoją przesyłką i czekam na więcej informacji 😉
@matt_rose rzeczywiście zauważylismy dziś podobny problem, Wczoraj DHL odebrał paczki. Dzis rano narzędzie nadawcze allegro pokazywało juz status " w drodze" natomiast w zamówieniach nadal był status "przygotowana przez nadawce"
Sprawdzaełm przed chwilą statusy wczorajszych przesyłek ( w zamówieniach) są albo w doręczeniu albo doręczone. Czyli niby z przesyłkami OK jednak śledzić ich nie można i do tego kupujacy widzi status jakby przesyłka w ogóle nie była nadana.
Ciekaw jestem tylko co sie wydarzy jeśli kiedyś bedzie trzeba przesyłke zareklamowac bo np kurier ją odbierze i zaginie ale w zamówieniu allegro nadal bedzie miała status "przygotowana przez nadawce"
I tak gwoli wyjasnienia. Kurier skanował przy nas wszystkie paczki kiedy je odbierał a mimo wszystko statusy były bledne
Dziękuje za informacje @_Likos_, weryfikuję sprawę trackingu i gdy tylko będziemy wiedzieli więcej, wrócimy do Ciebie z informacjami.
Dziękuję bardzo za pomoc. Czyli jutro dhl dostarczy mi do punktu odbioru paczkę?
@Client:110145813 Przesyłki DHL z Allegro Delivery nie są widoczne w aplikacji Mój DHL – są widoczne w aplikacji Allegro. W kwestii terminu dostarczenia, czekam na odpowiedź 😉
U mnie pisze że jutro zostanie dostarczone
@Client:110145813 Status paczki powinien teraz poprawnie wyświetlać informacje 🙂
Czyli jutro zostanie dostarczone?
A nie ma opcji śledzenia w aplikacji dhl?