anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy z paczkami Allegro One Box

norti
#7 Wielbiciel#

Mam problemy z maszynami paczkowymi Allegro One a właściwie z całą logistyką przedsięwzięcia jakim jest Allegro One.

Poniżej wklejam jak moja paczka jest dostarczana:

Pełna historia przesyłki
11 sie 2025, 10:43
Przesyłka została przygotowana przez nadawcę

11 sie 2025, 15:38
Przesyłka została odebrana przez kuriera

11 sie 2025, 16:50
Kurier przekazał przesyłkę do magazynu

12 sie 2025, 02:54
Przesyłka została przyjęta w oddziale

12 sie 2025, 08:03
Przesyłka została wydana do doręczenia

12 sie 2025, 14:30
Brak miejsca w maszynie

12 sie 2025, 16:36
Przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału

13 sie 2025, 02:04
Przesyłka została przyjęta w oddziale

13 sie 2025, 08:43
Przesyłka została wydana do doręczenia

13 sie 2025, 14:27
Brak miejsca w maszynie

13 sie 2025, 16:56
Przesyłka nie została doręczona i wróciła do oddziału

0. Jak dobrze pójdzie to trafi po 3 dniach do maszyny. Ale co jest najgorsze. Miałem jeszcze wiele innych paczek i np. jedna z nich z kolejnego dnia wysłania trafiła do maszyny bez problemu, a ta malutka paczuszka od 2 dni nie może i nikt jej nawet nie oznacza jakoś żeby priorytetowo załadować do maszyny.

1. Dodatkowo nie ma żadnych propozycji umieszczenia w innej maszynie

2. Nie ma możliwości umieszczenia 2 paczek w jednej przegródce jak u konkurencji.

3. Propozycja miejsca zamontowana kolejnego paczkomatu w bliższych okolicach została odrzucana Czyli podsumowując usługa słabiutka, niedopracowana, brak chęci na polepszenie (np. przez montaż kolejnych maszyn w szczególności że teraz są w odległości 5 czy 10 km od siebie)

4. Czy coś się da zrobić by moja paczka priorytetowo dzisiaj np. jeszcze trafiła do maszyny albo na pewno jutro?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@norti dzisiaj przesyłka nie zostanie już dostarczona do automatu. Jeśli jutro ponownie pojawi się problem z miejsce w automacie, będziemy mogli ją przekierować na adres domowy. Przepraszam za te problemy! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

norti
#7 Wielbiciel#

Problem to jest z całą logistyką Allegro One, bo jak mówiłem miejsce było w maszynie bo inna paczka została umieszczona a dla "starej" zabrakło miejsca 

oznacz moderatorów