anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prosba

Client:104598341
#7 Wielbiciel

Witam dzis odbieralem przesylki dwie i dostalem dwa konta do odbioru dwa numery wiec odebralem jedna przesylke ale drugiej nie szlo jestem osoba slabo widzaca bardzo i prosilem jedna Pania zeby mi pomogla ze jestem osoba niewidoma a mam komurke na klawisze poniewasz kontaktuje sie z rodzina na klawiszach ulubionych i ta Pani nie mogla tez wejsc na maja druga skrzynke wiec zadzwonila na infolinie i powiedzieli ze w tej pierwszej przesylce byla tam tez ta druga i ten Pan z infolini odblokowal ta pierwsza przesylke ktora odebralem i tam byla ta druga przesylka wiec prosba po co mi dwa kody jesli bylo to w jednym kodzie mozna byla napisac sms przesylka z kodem takim jest do odebrania z dwoma zamowieniami ja bym to odczytal lupa i odbylo sie bez stresu a mam 72 lata ale dobrze sie skonczylo tylko niepotrzebne bo jak dwa kody to nie patrzylem glebiej do skrzynki Pozdrawiam Piotr

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Client:104598341. Dziękuję za dokładny opis sprawy! Rozumiem, że takie rozwiązanie może być nieintuicyjne. Na pewno pochylimy się nad tym tematem - wciąż rozwijamy nasze usługi i takie uwagi są dla nas niezwykle cenne! 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Client:104598341
#7 Wielbiciel

Dziekuje bardzo za odpowiedz Pozdrawiam 

oznacz moderatorów