anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Proszę o przekierowanie przesyłek

MAMY ROZWIĄZANIE!
mareklecz
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry. Mam problem z przesyłkami A0022EV6K4 i A0022GMRP3

Pokazuje się komunikat, że jest z nimi problem i oczekują na przekierowanie. Czy mogę sam to wybrać bo zależy mi na czasie?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Dzień dobry! @mareklecz Najszybciej będzie jeśli zadzwonisz na infolinię Allegro Delivery (tel. 616 306 997) i wskażesz Doradcy numery przesyłek oraz adres Allegro One Boxa, do którego mogą zostać przekierowane. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
mareklecz
#8 Zapaleniec#

Bardzo dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów
mareklecz
#8 Zapaleniec#

No niestety pośpieszyłem się z oznaczeniem jako rozwiązanie, bo cały czas jest komunikat: problem z przesyłką, a po wejściu w szczegóły: oczekuje na alternatywny automat czy jakoś tak. To naprawdę jest takie trudne do zrobienia?

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@mareklecz widze, że @la_nika wskazała Tobie rozwiązanie:

"Najszybciej będzie jeśli zadzwonisz na infolinię Allegro Delivery (tel. 616 306 997) i wskażesz Doradcy numery przesyłek oraz adres Allegro One Boxa, do którego mogą zostać przekierowane."

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
mareklecz
#8 Zapaleniec#

Dzwoniłem natychmiast jak tylko to przeczytałem. I nic, oczywiście obiecali ale na tym się skończyło.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@mareklecz w takim razie skonsultuję to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią, proszę o cierpliwość.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@mareklecz otrzymałem informację, że skontaktowaliśmy się z oddziałem - będziemy kontaktować się z tobą mailowo w zgłoszeniu nr 51675424.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
mareklecz
#8 Zapaleniec#

Dziękuję za pomoc. Przesyłki dotarły. Pozdrawiam.

oznacz moderatorów