Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Proszę o przedłużenie odbioru paczki o nr
A0041I0BN8 o 8h
@cotymidasz proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki. Na przyszłość, możesz to zrobić samodzielnie w zakładce Moje przesyłki na 24h przed upływem czasu na odbiór.
Proszę o przedłużenie czasu na odbiór paczki nr A0041FA679
@wiewiorreczka proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki. Na przyszłość, możesz to zrobić samodzielnie w zakładce Moje przesyłki na 24h przed upływem czasu na odbiór.
Hej. Chcialem odebrać paczke nr A0041L5VY7 w paczkomacie AL018SCI w Ustroniu, ale w tym rejonie obecnie nie ma pradu. Czy można przedluzyc termin odbioru? Nadmieniam,iz w aplikacji mobilnej nie znalazlem takiej opcji.
Pozdrawiam Witold
@tiwek777 widzę, że przesyłka została już odebrana z automatu 🙂
Prosze o przedłużenie paczki w allegro BOX Allegro
A0041AYI98
@Ciniol93 proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki. Na przyszłość, możesz to zrobić samodzielnie w zakładce Moje przesyłki na 24h przed upływem czasu na odbiór.
Czy jest szansa przedłużyć paczkę nr A0040PNLA9 do 18.03? Paczka miała być wczoraj, a niestety dzisiaj o 15tej wyjechaliśmy z miasta i wracamy 17.03 późno w nocy. Paczka trafiła do paczkomatu o 19tej 😕
@vaniliaxxx termin jest przewidywany a regulaminowo mają 3 dni robocze, max mogą przedłużyć o jeden dzień nikt nie będzie tydzień blokował skrytki jak inni czekają na paczki, odstąp od umowy, paczka wróci za darmo a potem se zamówisz ponownie 😄
@vaniliaxxx Paczkę mogę przedłużyć jedynie o 48h, czyli do 16.03. Daj znać czy mam to zrobić.
Nie uratuje mnie jednokrotne przedłużenie o 2 dni 😕 Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, a mam konto od 20 lat.
Widzę że paczka jest jeszcze możliwa do odbioru. Czy zatem teraz ( juz po czasie jest możliwość przedłużenia o 48h?
@vaniliaxxx przykro mi, ale to niestety nie zadziała. Możemy przedłużyć czas na odbiór paczki o 48h, ale liczone od pierwotnego czasu odbioru. Dodatkowo przesyłka ma już status przeterminowanej, więc jeśli kurier będzie zabierał przesyłki z automatu, zabierze też ją, nawet gdybym teraz przedłużyła czas na jej odbiór do jutra.
Dzień dobry @mk047! Przykro mi, ale czas na odbiór tej przesyłki minął wczoraj o 17:00 w związku z tym otrzymała już status przeterminowanej. Jeśli kurier będzie odbierał przesyłki z automatu, odbierze też ją.
Proszę o wydłużenie czasu na odbiór paczki w Allegro One box, nr paczki:A0041HOMH5
Przedłużyć odbiór paczki możesz samodzielnie w aplikacji.
Bardzo proszę o przedłużenie o dobę paczek
A0041AT5F1
A0041AANK1
A0041H4EZ9
A0041EZEN3
dziękuję