Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
u mnie ta instrukcja nie dziala, dlatego prosze o przedluzenie terminu odbioru przesylki AD019TFU05 do poniedzialku 🙏🏻🌹 dziekuje z gory!
@_HolaOla_ U mnie opcja samodzielnego wydluzenia odbioru przesylki nie wyswietla sie, dlatego bardzo prosze o pomoc w przedluzeniu terminu odbioru do poniedzialku 🙏🏻🌹
@magia81 z całego serca chciałabym Ci pomóc, ale Twoja przesyłka czeka na odbiór w Żabce, a ja przedłużyć termin mogę wyłącznie w automatach Allegro One Box.
@_HolaOla_ dziekuje bardzo 🌹🙏🏻 a jak mogę przedłużyć odbiór w Żabce?
A00342LER4 - poproszę o przedłużenie do wtorku do 8 rano
Dzień dobry
Proszę o przedłużenie czasu odbioru przesyłki A00342HIM4 o 48 godzin.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dziękuję i pozdrawiam
olgalodyga
@olgalodyga przedłużyłam termin odbioru Twojej przesyłki, a gdybyś potrzebowała przedłużenia w przyszłości możesz to już robić samodzielnie, a instrukcje jak to zrobić znajdziesz tutaj.
Dobry wieczór
Czy jak skorzystam z darmowego przedłużenia czasu na odbiór paczki o kolejne 24 godziny i zaznaczę;
"Żądam wykonania usługi przed upływem terminu na odstąpienie od umowy i oświadczam, że zostałem poinformowany, że po wykonaniu usługi utracę prawo odstąpienia od umowy*"
to nie będzie mi przysługiwał ustawowy 14 dniowy zwrot towaru?
Pozdr.
Arek D.
@ARSONIK nie, nadal będziesz miał 14 - dniowe prawo do zwrotu bez podania przyczyny.
Dziękuję bardzo😀
Witam,
Byłabym wdzięczna o przesunięcie terminu odbioru przesyłek Allegro
A00336A203
A0033EZTQ1
do poniedziałku 17.11 do 12:00.
Rozchorowałam się i muszę leżeć do tego czasu.
Będę bardzo wdzięczna za pomoc!