Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy mozna przedłużyć odbiór paczki z Allegro One Box?
Czy mogę poprosić o przedłużenie paczki allegro one box nr. A002JN1IN1 o kolejne dwa dni.
Niestety nie ma mnie a paczka przyszła później i nie mam nikogo do odbioru paczki proszę o przedłużenie o kolejne 48h jak jest to możliwe.
@Client:50731323 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry, proszę o przedłużenie terminu odbioru paczki A002JH4BB3 do 17/08/2025.
Pozdrawiam
@Stocz dzień dobry! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień Dobry,
Proszę o przedłużenie odbioru przesyłek A002JU0XU8 i A002JXMZ91 o 24h.
Dziękuję
Dzień dobry @zoltan_squad! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Proszę o przedłużenie paczek A002JQEYZ5 oraz A002JT25T9
@Saeyl proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tych paczek.
Czy można przedłużyć odbiór paczki o nr A002J3OMF2 o 48 h ?
@Client:38428023 proszę! Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry.
Chciałbym poprosić o przedłużenie odbioru paczki Allegro One Box A002JXB515 do niedzieli do końca dnia.
Pozdrawiam
Dzień dobry @tonis381! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Czy można prosić o przedłużenie paczki Nr A002JXMB24 do niedzieli 17.08 do końca dnia?
Cześć, @Javnik. Proszę bardzo, gotowe!
Cześć czy mogę prosić o przedłużenie do niedzieli 17.08 do końca dnia A002JMULTO
z góry dziękuję !
Cześć @babelas! Pewnie, proszę 🙂 Przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry
W związku z brakiem możliwości odebrania paczki z ALLELGRO ONE BOX dziś, proszę o przedłużenie jeżeli jest możliwość o 48H. Pisze z innego konta poniżej szczegóły paczki:
moj nick allegro: aaga1982
numer paczki: A002JYX0Q2
Dzień dobry @jacek_17! Proszę, przedłużyłam czas na odbiór tej paczki.
Dzień dobry, nie widzę możliwości przedłużenia odbioru paczki z paczkomatu Allegro One Box. Czy jest taka opcja?
Cześć, @Client:88365204. Ta opcja nie jest jeszcze dostępna, ale już nad tym pracujemy!
Jeśli chcesz przedłużyć termin odbioru paczki, to wystarczy, że napiszesz tutaj 😊
Przedłużyłam już termin przesyłki A002JUO9Y2 - możesz ją odebrać do 2025-08-18 12:05.