Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy Wy też tak macie czy tylko ja mam pecha. Zamawiam sobie paczkę na allegro one pod dom i z d...y dostaje smsa że paczka czeka w tymczasowym Paczkomacie od cholerny od domu. Nikt o nic nie pyta tylko oznajmia stary **piiip**zielaj jak chcesz paczkę. Z i postem tak nie mam. To mój drugi zakup przez allegro one i ostatni. Nie polecam bo nie lubię jak robi się z klienta debila. Inpost ma przynajmniej infolinię jakaś a allegro One to intuicyjne nie jest. Na dodatek ma klienta w 4 literach. Radzę omijać z daleka aż nie popracują na logistyka. Jak dla mnie to ktoś przynajmniej powinien zapytać bo w takim wypadku to pewnie bym zrezygnował.
@BURZASTY Ja tak niedawno miałem ale w InPost i było to całkiem ładnie uzasadnione, niekłopotliwe, więc domyślam się że One musi sie jeszcze długo uczyć żeby dorosnąć.
Po prostu w Inpost jest tak, że możesz odebrać z zastepczego a jesli nie odbierzesz to paczka zostanie po 24 godzinach przeniesiona do paczkomatu adresowego oczywiście jesli się dla niej zwolni miejsce. Czyli masz wydłużony termin odbioru przesyłki co nie jest kłopotem a nawet zaletą. Paczkomaty inpostu są gęsto, dosłownie na sąsiedniej ulicy więc nie jest to żaden kłopot.
no tak samo, od lat zamawiam inpostem, teraz uznałem że a, spróbuję co ten allegro box potrafi.
no, **piiip**o potrafi, paczka poszła do punktu tymczasowego i mogę sobie na nią popatrzeć przez ekran telefonu, w nadziei że łaskawie trafi do tego do którego zamówiłem.
Szukając informacji czy to normalne i co zrobić odkryłem "allegro gadane" i trafiłem na ten wątek.
No, mój pierwszy i ostatni zakup do allegro one, chciałem przyoszczędzić 2zł i teraz mam za co zapłaciłem. Pozostanie mi tylko pójść przeprosić mój paczkomat inpostu, od lat niezawodny, a go zdradziłem za 2zł.
@BURZASTY Ten przewoźnik metoda dostawy to jedna wielka porażka, chcesz ponieś sobie adrenalinę zszarpać nerwy wybierz Allegro One no i masz, teraz czekaj aż łaskawie dotrze a może ....nie i wróci do sprzedającego- tego nie wie nikt!😡