Chciałbym przekierować paczkę ponieważ automat jest przepełniony
@Client:64446663 Jeśli automat One Box jest przepełniony, kurier samodzielnie przekieruje paczkę do innego pobliskiego automatu.
Niestety nie u nas, może tak paczka krążyć przez 3 dni nawet
Można ją przekierować gdzieś indziej?
@Client:64446663 Proszę, podaj numer przesyłki i adres automatu, do którego chcesz otrzymać przesyłkę - skonsultuję to.
A004KUMN36
Jakie są opcje do wyboru? Można np do punktu?
@Client:64446663 Nie powinno to robić różnicy. Podaj zatem adres punktu, a skonsultuję, czy możemy tam ją przekierować.
PL52365 Ropa 602, 38-312 Ropa
@Client:64446663 Dziękuję. Póki co otrzymałam odpowiedź, że wybrany przez Ciebie automat nie jest jeszcze zapełniony. Kurier dopiero podejmie próbę dostarczenia.
Byłem przy kurierze o 13 jak pakował paczki do skrytek
Paczka wróciła do oddziału przez brak miejsca
@Client:64446663 dziękuję za informację, zgłosiłam to, damy znać, czy udało się przekierować paczkę, gdy tylko dostaniemy odpowiedź.
Witam, i jak tam sytuacja wygląda?
Cześć @Client:64446663. Weryfikujemy jeszcze możliwość przekierowania paczki pod wskazany adres. Dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź.
A gdyby się udało to otrzymam ją dziś?
@Client:64446663 Przykro mi, nie możemy przekierować jej do innego punktu. Przesyłka została wydana do doręczenia i dzisiaj powinna trafić do pierwotnie wybranego automatu.
Dlatego pisałem o sprawie wczoraj, dziś pewnie znów wróci do oddziału
Paczka znów wróciła….
@Client:64446663 Po konsultacji mam informację, że możemy przekierować paczkę jedynie na Twój adres domowy. Czy takie rozwiązanie Ci odpowiada?
A kurierzy w sobotę dowożą do domu?
@Client:64446663 Nie, kurier dowiezie paczkę w najbliższy dzień roboczy.