Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzien dobry,
Sprzedający wysłał mi przesyłkę w dwoch paczkach. Allegrobox do ktorego zamówiłam był zapełniony i przesyłka została przesłana dp innego punktu (w linii prostej może najbliższego, ale w praktyce to ok 5km). Czekałam az w koncu zostanie odesłany do punktu obok mnie. W koncu wczoraj przesyłka została dotarła do mojego punktu, ale jak odbierałam, okazało sie, ze w punkcie jest jedna paczka, a glowna część została odesłana do nadawcy, bo niby upłynął termin dostawy. Jak moge odzyskać reszte przesyłki i dlaczego glównej częsci przesyłki nie miałam możliwości odebrać. Przy obu paczkach w aplikacji była informacja że cały czas są w tymczasowym punkcie.
Cześć, @Gosiasz779. Przepraszam za utrudnienia. Już to wyjaśniam i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.
@Gosiasz779, sprawdziliśmy to i okazuje się, że po naszej stronie proces dostawy przebiegł w prawidłowy sposób. A0031XT848 została zwrócona do nadawcy, ponieważ nie została podjęta w terminie - ta paczka nie została przekierowana do punktu alternatywnego i od samego początku oczekiwała pod pierwotnie wybranym adresem.
Tylko A0031T9OG5 była skierowana pod alternatywny adres.
a co będzie przed świętami?
@Gosiasz779 przeczytaj ze zrozumieniem komunikaty jakie otrzymałeś od allegro
czy są identyczne z treścią wyjaśnień @MiMary ?
sedno problemu dotyczy właśnie komunikatów jakie otrzymywałeś od allegro smsem lub mailowo
czy była tam mowa o rozdzieleniu przesyłek, podziale zamówienia i umieszczeniu jednego zamówienia w kilku punktach odbiorczych
jeżeli było coś nie tak składaj reklamację do allegro