Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy można się dowiedzieć co się dzieje z przesyłką? W Piątek została odebrana przez kuriera i wrzucona na magazyn oraz została pozostawiona na weekend w magazynie, dzisiaj również cały dzień nie została ruszona, a zależy mi na czasie, cały czas jest status "Kurier przekazał przesyłkę do magazynu"
Rzeczy z InPost zdążyły już dojechać, a status z Allegro One dalej stoi w miejscu
Numer przesyłki: A000G3HTV3
Pozdrawiam
@Client:37891566 regulaminowo mają 3 dni robocze więc poczekaj do jutra jak nie dojdzie to czwartek powróć do nas 🙂 zachwalasz InPost a wybierasz ?
Zupełnie przypadkowo wybrałem Allegro One, bo zawsze miałem podstawowo zaznaczonego InPosta, więc zwyczajnie skipuję metodę dostawy skoro mam zapisaną głównie jedną i tą samą, a tutaj z niewiadomego dla mnie powodu był Allegro One wybrany pomimo dostępnej opcji z InPostem jak później sprawdzałem
Nie chciałem już zmieniać, bo po kupnie sprzedawca nadał paczkę, więc pomyślałem, że długość dostawy pewnie bardzo się nie różni, skoro jest to tak promowane.
Poczekam w takim razie do czwartku
@Client:37891566 trzeba sprawdzać mi też ostatnio próbowali podmienić doręczyciela do tego samego punktu z InPosta na One 😞 celowe działanie na siłę wciskają swoją usługę 😞
Temat można uznać za rozwiązany, paczka doszła bez statusu aktualizowanego