anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Przesyłka oczekuje na wyznaczenie punktu alternatywnego

nullbyte
#7 Wielbiciel#

Długo trzeba czekać na wyznaczenie innego paczkomatu? Drugi dzień widzę status "Przesyłka oczekuje na wyznaczenie punktu alternatywnego" pisałem dziś rano do allegro, ale jak do tej pory brak odpowiedzi...
Coś można zrobić w takiej sytuacji, czy pozostaje czekanie?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kostas11
#21 Demiurg#

@nullbyte czekać spokojnie, jak inni czasem po 7 dni aż wyznaczą ( kurierowi nie po drodze z czasem doręczy ) 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

nullbyte
#7 Wielbiciel#

Równie dobrze mogłem to pocztą zamówić xD no nic, jednak trzeba zostać przy inpoście

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

To usługa "wolno dojrzewająca" i najczęściej potrzebuje czasu aby dojść do celu.

oznacz moderatorów

Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@nullbyte skontaktowaliśmy się w tej sprawie z operatorem logistycznym, gdy tylko otrzymamy odpowiedź damy znać e-mailowo (w sprawie nr 35786250).

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@nullbyte czekać , za obciachową przesyłką zwykle stoi kiepska jakość .

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Tylko odpowiednio wysokie odszkodowania za niedotrzymanie warunków dostawy są w stanie poprawić jakość usługi. Gdyby każdy mógł rościć sobie rekompensatę za niedotrzymanie terminu to dostawca na pewno by lepiej dbał by za to nie płacić.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@kolekcjoner608 taaa... allegro szybciutko i z podwiniętym ogonem wycofałoby swoje ŁONE ,ale teraz im w to graj , żadnej odpowiedzialności , przecież mają tarczę ochronną w postaci przymuszonych sprzedawców .

oznacz moderatorów

nullbyte
#7 Wielbiciel#

Wszyscy tak narzekacie, że to allegro one takie złe, a Tu proszę dostałem 2 wiadomości:
- pierwsza, że poszło zapytanie do operatora logistycznego
- druga: Podziel się z nami swoją opinią na temat jakości obsługi i sposobu rozwiązania Twojej sprawy.
Macie rację dno i metr mułu, ostatni raz z tego korzystam. Zresztą w przypadku części sklepów już zauważyłem, że na allegro jest drożej niż na zewnętrznych stronach, pomimo że dopłaca się za przesyłkę

oznacz moderatorów