Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Moja przesyłka A000BLHB90 miała być dziś a ma teraz status opóźniony i nie ma informacji kiedy będzie a potrzebuje ją na jutro…
cóż , taka to firma , warto było dla 2 monet ?
Nadana paczka już 2 doby siedzi automacie i nie ma chętnego kuriera do jej podjęcia .
@mdrogeria dalej walczysz, może napisz do UPS zaproponuj jakiś bonus to kurier poleci po paczkę 😄
wiesz że jak zaczynają się takie cyrki to znaczy że są problemy z kurierami itp. w Twoim rejonie całkiem niedawno chyba w krakowie był problem przez tydzień nie odbierali 🙂
@kostas11 taaaa.. niby poszła ,ale czy to prawda , mam mieszane uczucia , problem goni problem ,znowu algorytm pomimo opóźnień wylicza mi dostawę na poniedziałek , rece opadają .
@mdrogeria zrezygnuj 🙂 bo jak będą wszyscy dodawać na zawołanie i robić co nam dyktują to będziemy **piiip**zielać jak nam zagrają za miskę ryżu, albo działamy na zasadzie partnerstwa i wspólnie budujemy serwis albo będziemy niszczeni przez portal jak ma to teraz miejsce 😞
@kostas11 polegnę przy konkurencji
@Client:101118536 Paczka ruszyła w drogę i jutro powinna do Ciebie dotrzeć.
@Client:101118536 termin dostawy jest przewidywany ( wróżenie ) a nie gwarantowany 🙂