Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Dzisiaj spodziewałam się przesyłki z koszem na bieliznę.
https://allegro.pl/oferta/kosz-na-brudna-bielizne-jungle-55-l-zielony-17716682721
Zamiast paczki, dostałam powiadomienie:
Odesłaliśmy zakup do nadawcy
Jaki jest powód odesłania przesyłki? Szkoda, że nie podano go w historii.
Co w tej sytuacji?
@Joanna_JUT prawdopodobnie nie wlazło do skrytki i paczka wróciła 😄
Możliwe. To szkoda, że kurier do mnie nie zadzwonił. Był dwa kroki od mieszkania, a teraz paczka wróci do Czech.
@Joanna_JUT InPost doręcza takie paczki na adres, a Allegrowe wracają do sprzedawcy 🙂 nie koniecznie, paczka mogła być nadana z magazynu allegro 🙂
Teraz poczekam, aż paczka dojdzie do Sprzedawcy i co dalej? Czy wyśle ją jeszcze raz kurierem czy co się stanie? Zwróci mi pieniądze? Może produkty o tych gabarytach domyślnie nie powinny mieć opcji automat AllegroOne?
@Joanna_JUT to już problem sprzedawcy, powinien Ci nadać na adres ale może być że zwróci kasę ( taniej ) napisz do niego i podpytaj, jak pilne to odstąp i zakup ponownie lub u innego sprzedawcy 🙂
Dziękuję. Już napisałam do Sprzedawcy, z pytaniem, co się stało. Na razie dostałam tylko odpowiedź automatyczną. Chyba rzeczywiście zrezygnuję z zakupu, ale zobaczę, co on napisze.
@Joanna_JUT z uwagi na gabaryt przesyłki jej doręczenie do automatu paczkowego nie było możliwe. W tej sytuacji powinnaś porozumieć się ze sprzedawcą w sprawie ponownej wysyłki lub zwrotu środków.
Dziękuję za informację.
Może warto taką informację dodać od razu do historii przesyłki. Jeszcze lepiej, gdyby kurier skontaktował się najpierw ze mną przed odesłaniem przesyłki. Możliwe, że byłabym w pobliżu i odebrałabym od niego paczkę.
No tak. Brak czasu to jest dzisiaj poważny problem chyba dla większości ludzi. 🙂
Ja też kiedyś dostałem status u jednego przewoźnika o treści "Kurier nie zdążył" 😉
wydziwiacie
przynajmniej są szczerzy, po co kłamać?