Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pierwszy(i pewnie ostatni) raz zamawiałem przez allegro one box, przesyłka dotarła wczoraj, dzisiaj próbowałem odebrać i nic, nie rozpoznaje numeru telefonu. Wróciłem do domu i sprawdziłem tranking i okazało się, że odesłali przesyłkę po 5 minutach od włożenia do automatu:
ALE0000ADCB69BD
Uważam że to powinno zostać wyjaśnione @Allegro_One
@Halred1 może być kilka powodów takich statusów, oni są błędnie i nieprecyzyjne 😞
Paczka mogła nie wejść do skrytki, paczka mogła być uszkodzona itp.
Złóż reklamację sprzedawcy, powinien wysłać Ci ponownie na swój koszt 🙂
@Halred1 nie, nie jest to typowa sytuacja, ale najczęściej w takich przypadkach przesyłka po prostu nie zmieściła się do skrytki. Zweryfikujemy jeszcze dokładnie temat Twojej paczki i skontaktujemy się z Tobą mailowo w tej sprawie.
Skoro przesyłka miałaby być za duża, to czemu problem występuje dopiero przy odbiorze? Przecież max wymiary przesyłek są znane, a paczka przy nadaniu (chyba?)przechodzi przez taki sam automat z takimi samymi skrytkami. Kiedy mogę spodziewać się wyników tej weryfikacji?
@Halred1 jak tylko będziemy dla Ciebie potwierdzone informacje, otrzymasz od nas wiadomość mailową.
Niekoniecznie. Jeśli po odbiór przesyłek podjeżdża kurier to może to nie być sprawdzone w międzyczasie, w inpoście też się zdarza. W takim wypadku byłaby to wina sprzedającego. Jednak po tym co przy tym sposobie dostaw się dzieje to upewniłabym się zanim zaczęłabym rzucać w niego gromami, bo tu zadziwiające rzeczy potrafią się dziać.