anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Skarga na Allegro one Box

magdalena72
#2 Obserwator

Zamówiłam dwie paczki, które miały do Wrocławia  przyjść do czwartku 18.09.2025. I przyszły. Tylko od 8 rano cały czas miały status w doręczeniu, bo po raz kolejny cudowny paczkomat nr AL239DW1 Wrocław był uszkodzony. Ok, maszyny czasami się psują. Ale dziś rano dostałam informację, że oby dwie paczki zostają odesłane do nadawcy.  Zostają odesłane rzeczy, które są potrzebne do tortu na niedzielę dla dziecka. Mało tego są tam też rzeczy, które są spersonalizowane czyli takie których nie można odesłać.  Brawo Allegro, bo to są paczkomaty Allegro, prawda? 

Dostałam też informację,że kurier mam obowiązek trzy razy podjąć próbę dostarczenia przesyłki. To jak? NIc innego wczoraj nie robił tylko podjeżdżał do automatu i sprawdzał. Dziś o 10.32 dostałam informację,że mam inna paczkę do odebrania ( ten sam paczkomat- widać już naprawiony) a o 10.04 ,że paczka odesłana do nadawcy - czyli rozumiem,że dziś o 10 rano została podjęta ta trzecia próba, tak? A automat o 10 nie działał a o 10.30 już tak. 

Może warto to sprawdzić? 

Oczywiście, od razu jak przeczytałam informację o zwrocie ,to zadzwoniłam na infolinię i tam próbują mi to jeszcze jakoś zawrócić. Ale czy to się uda...   No i myślę,że po raz ostatni wybrał opcję dostawy do Allegro One Box . Szkoda moich nerwów , czas  który poświęciłam ,żeby spróbować to cofnąć i pewnie zaraz kolejnego czasu na pisanie reklamacji. 

Z poważaniem Magdalena 72

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@magdalena72 czy ktoś Cię siłą zmusił do tego przewoźnika ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@magdalena72, przepraszam Cię za tę sytuację, sprawa tak jak napisałaś, jest wyjaśniania i osoby z zespołu Allegro Delivery działają, aby przesyłki zostały dostarczone do automatu. 
Ja również przekazałam zgłoszenie w tej sprawie, aby taka sytuacja nie miała miejsca w przyszłości. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika Masz u mnie krechę 

mdrogeria_0-1758279241975.png

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria domyślam się, że chodzi o przesyłkę nr AD00ZJ5O88, ale czy możesz sprecyzować, jaki masz zarzut do mnie w tej sprawie? 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@la_nika przepraszam , miałem nerwa , słowo jak ptak poleciało 

mdrogeria_1-1758282834692.jpeg

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@mdrogeria ok, dziękuję, wszystko w porządku 🌼