anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Skarga na kuriera w Strykowie

kamilkranc
#1 Nowicjusz

zamówiłem paczkę etui i karta pamięci.  Nie dość ze doszla po czasie, to jakis głąb na stanowisku kuriera wrzucił ją na samą górę do największej przegródki.  Jakby grał w kosza, utkwiła w czeluści tej wielkiej skrzyni. Moja żona ma zerwane ścięgna i nie mogła sięgnąć tej małej paczuszki w tej wielkiej przegrodzie. Musiala stanąć na rowerze by sięgnąć, który odjeżdżał z pod niej i dostała przez tego debila kontuzji i bo wrzucił mikroskopijna paczkę do największej wnęki na samą górę bo tak było jemu wygodnie. A co tam z klientem.  Domagam sie wyciągnięcia konsekwencji od kuriera ze Strykowa. 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

jaszczur-ka
#12 Orędownik

@kamilkranc   Skargę na kuriera musisz złożyć w  danej firmie kurierskiej. Wejdź na stronę przewoźnika, tam na pewno znajdziesz dział skarg i odpowiedni formularz.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@kamilkranc bardzo mi przykro, że masz negatywne doświadczenia, ale umieszczenie przesyłki w górnej skrytce jest prawidłowym działaniem kuriera i nie mamy podstaw, by z tego powodu wyciągać konsekwencje w stosunku do kuriera, który ją tam umieścił. Aby zapobiec jednak takim sytuacjom w przyszłości, polecam abyś w tej zakładce zaznaczył preferowaną przez Ciebie wysokość skrytki. Gdy zaznaczysz te dolne, kurier nie powinien umieszczać przesyłek w górnych skrytkach. 

Ola
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów