anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Status awizo kurier Allegro One

Kinia_143
#7 Wielbiciel#

Witam miała być dzisiaj do mnie dostarczona paczka kurierem Allegro One i owszem kurier był ale nie było mnie w domu i nie poinformował mnie o tym że był. Na Allegro widnieje awizo w związku z tym mam pytanie co w takiej sytuacji zrobić bo paczka była mi na dziś już potrzebna.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

kostas11
#21 Demiurg#

@Kinia_143 było czekać w domu 😄 jutro podejmie kolejną próbę dostawy, nie oczekuj od Allegro One tak prostej rzeczy jak wysłanie telefonu do kuriera SMS czy maile jak mają to inne firmy 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Kinia_143
#7 Wielbiciel#

A ma pan dzieci w dzisiejszych czasach od tego są telefony by kogoś poinformować po to się podaje numer telefonu kurierowi zgłaszam sprawę do Allegro

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Kinia_143 W regulaminie żadnego przewoźnika nie ma wpisu zobowiązującego kuriera do kontaktu telefonicznego z odbiorcą paczki .... ba ... to odbiorca ma obowiązek umożliwić kurierowi dotarcie pod drzwi i bezpieczne doręczenie  przesyłki

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Kinia_143 allegro nic nie zrobi bo oni są przewoźnikiem 🙂 dzwonić też kurierzy nie mają obowiązku, chodź te leprze firmy to robią a przynajmniej wysyłają do kuriera telefon 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Kinia_143
#7 Wielbiciel#

Tą sprawą zajmie się firma o której zamawiałam daną paczkę ona się kontaktuję z Allegro bo w sumie szybciej odzyskałam jakąkolwiek informację na infolinii danego sklepu w którym zamawiałam niż tutaj

oznacz moderatorów