Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Moje pytanie dotyczy przesyłki A002A15MG1, od wczoraj (środa 25-06, godz. 7:30) na liście dostaw widnieje jako "w doręczeniu", byłoby miło, gdybym po upływie doby miał jakieś nowe informacje na jej temat.
Cześć @Stakon1, zgłosiłem zapytanie na temat statusu Twojej paczki. Jak tylko otrzymam więcej informacji, wrócimy do Ciebie 🙂
Cześć, minęły trzy godziny i nadal żadnych informacji ?:(
Cześć @Stakon1, otrzymałem informację, że nasz konsultant skontaktował się z Tobą drogą mailową. Czy otrzymałeś od nas wiadomość?
@matt_rose zapytanie publiczne na forum więc odpowiedź też wypadało by dać na forum 😄 Wszyscy czekamy na informację do jest powodem opóźnienia ?
W poczcie mam tylko wiadomość sprzed 2 godz. nie wnoszącą nic nowego od p. Krzysztofa z Allegro Kontakt.
Rozumiem @Stakon1, zostałem poinformowany że sprawa braku dostarczenia przesyłki jest na chwilę obecną wyjaśniana z oddziałem logistycznym i dalsze aktualizacje co do statusu zgłoszenia będą przekazywane do Ciebie w wątku mailowym.
@mdrogeria obstawiam że wcięło ją 😄 jak od wczoraj jest w doręczeniu 😄
Póki co dostałem informację, której, przyznam się, kompletnie nie rozumiem. Pozwolę sobie zacytować:
"Dzień dobry, proszę o przypisanie paczki A002A15MG1 do AL029GDA-C0:5. Klient zastał wcześniej dwie paczki tą błędną przekazał kurierowi i na infolinii umieściliśmy ją wlasnie w tej skrytce."
Zacytowaną wiadomość dostałem przez pomyłkę, stąd niezrozumiała dla mnie treść. Według ostatniej wiadomości paczka jest gotowa do odbioru.
@Stakon1 ta wiadomość faktycznie nie była skierowana do Ciebie. Przesyłka jest w skrytce, z uwagi na brak jej "przypisania" do skrytki w systemie nie otrzymałeś kodu odbioru. W tym momencie są dwie możliwości:
1. Idziesz odebrać przesyłkę, będąc pod automatem dzwonisz na naszą linię techniczną (numer w korespondencji) a doradca otwiera Ci skrytkę z przesyłką.
2. Czekasz aż przypiszemy przesyłkę do skrytki i wtedy odbierasz paczkę standardowo kodem odbioru.
Problem rozwiązany, paczka odebrana, dzięki.