Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Poproszę o pomoc w przekierowaniu przesyłki do wybranego paczkomatu One. Jeśli to będzie niemożliwe to o zmianę paczkomatu na in post WAW137M. Dziękuję
@joanitha13 przykro mi, ale nie ma możliwości przekierowania paczki do innego Allegro One, a już na pewno nie ma opcji na przekierowanie jej do paczkomatu Inpost, bo to zupełnie inna firma. Jedyne co możemy dla Ciebie zrobić to przedłużyć termin odbioru paczki gdy ta będzie już w automacie odbiorczym.
Mam problem z poruszaniem się, stad zamówiłem przesyłkę do najbliższego paczkomatu. poproszę o rozwiązanie niezręcznej dla Allegro sytuacji.
@joanitha13 przykro mi, ale tak jak już napisałam, jedyne co możemy zrobić w tej sytuacji to przedłużyć termin odbioru Twojej przesyłki. Jeśli jej nie odbierzesz w określonym terminie, wróci do nadawcy, czyli sprzedającego.
Bardzo słabe rozwiązanie. Allegro reklamuje paczkomaty ONE, które nie spełniają oryginalnych założeń. Trzymam kciuki za bardziej uważne podglądanie Inpost i tym samym budowanie jakości. Dziękuje za informację (tak jak Pani rekomenduje, sprzedający dostanie przesyłkę z powrotem).
Zamówiłaś do określonego paczkomatu One który był Ci wygodniejszy i czemu tej przesyłki nie możesz z niego odebrać i chcesz przekierowania do innego? Można było wybrać przy dokonywaniu zakupów chyba ten drugi w takim razie.
Bez spiny tak pytam z ciekawości.