Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Paczka leży w One Box i niema możliwości odebrania .Paczka A002HM0754 miała dojechać do 2.08, ale była w punkcie 4.08 .Nic by w tym nie było i to nie jest duży problem.Tylko teraz niema możliwości odebrania tej paczki
@Client:80648535, co się dzieje, gdy próbujesz otworzyć skrytkę?
Czy mogę Cię poprosić, abyś podszedł pod automat i zadzwonił na infolinię Allegro Delivery (tel. 616 306 886)? Doradca będzie mógł otworzyć dla Ciebie skrytkę zdalnie.
Nie mogę odebrać przez to że niema mnie w mieście wyjechałem na dwa tygodnie ,a paczka nie dojechała na 2.08(jak było w opisie)a dopiero 4.08
@Client:80648535 to co podaje allegro to przewidywana dostawa a nie gwarantowana, drugie mają regulaminowo 3 dni robocze na doręczenie 🙂
Odstąp od umowy ( allegrowy zwrot ) , zanim paczka wróci bo potem sprzedawca może naliczać za magazynowanie 🙂
@Client:80648535 acha! Przykro mi, ale maksymalnie mogę przedłużyć czas na odbiór tej paczki o 48h. Jeśli nikt jej nie może za Ciebie odebrać w mieście, bezpłatnie wróci do sprzedającego.
Warto go poinformować o tej sytuacji i odstąpić od umowy.
@Client:80648535 nie dojechała bo allegro pokazuje na zielono przewidywany czas dostawy a w regulaminie dla zwykłego oneboxa to zdaje się 2dni robocze plus nadanie przez ich paczkomat nie oznacza że tego samego dnia kurier zgarnie pakę czyli może ci się zrobić i 3 dni na dotarcie przesyłki. Zrobiono cię w jajo jak wielu innych bo te przewidywane czasy dostaw są ustalane na podstawie fusów z kawy
Allegro One ma deklarowany termin doręczenia D+1, a gwarantowany D+3.
Twoja paczka została nadana 1 sierpnia, czyli powinna być w punkcie w poniedziałek 4 sierpnia (termin deklarowany), a maksymalnie w środę 6 sierpnia (termin gwarantowany).
A 2 sierpnia był w sobotę. Owszem paczki są umieszczanie w automatach w weekendy, ale oficjalnie soboty, niedziele i święta, nie liczą się do terminu dostawy.