anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam, do dnia dzisiejszego nie mogę odebrać swojej paczki w paczkomacie ORLEN UL RUCKEMANNA 32 CZES

Client:41758353
#1 Nowicjusz#

Witam,
do dnia dzisiejszego nie mogę odebrać swojej paczki w paczkomacie ORLEN UL RUCKEMANNA 32 CZESTOCHOWA. PO WCZYTANIU OTRZYMANEGO KODU ODBIORU NIE OTWIERAJA SIE DRZWICZKI PACZKOMATU. W DNIU PRZEDWCZORAJSZYM ZGŁOSIŁAM PROBLEM DO ORLEN Z PODANIEM NUMERU PRZESYŁKI ORAZ KODU ODBIORU, NA RAZIE BEZ REZULTATU.

Przewoźnik i numer przesyłki

Allegro AD004K1BM3

Z POWAŻANIEM,

Beata Cichecka z Częstochowy

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:41758353. Skontaktuję się w tej sprawie z oddziałem i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami.  

Marysia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@Client:41758353, przewoźnik wyjął przesyłkę z automatu, aby przeprocesować ją na nowo i umieścić w innej skrytce. Oddział otrzymał już od nas prośbę o pilne doręczenie paczki. Przepraszam za utrudnienia.  

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:35386082
#10 Popularyzator#

@
Dlaczego potrzebna była interwencja Allegro, żeby przewoźnik to zrobił? Problem z głoszony przez klientkę nie był ważny, dopiero interwencja Allegro zadziałała, żeby go rozwiązali? Do chrzanu z takim przewoźnikiem.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:35386082. Jesteśmy tutaj właśnie po to, aby interweniować w szczególnych przypadkach i wyjaśniać takie sytuacje. Zapewniam Cię, że tego typu sytuacje nie są standardem. 

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów