Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
W poniedziałek dostałem SMSa, że wybrany punkt jest niedostępny, odrazu zaznaczyłem punkt dodatkowy.
Ale dziś mam taką informację:
Kiedy będzie dostarczona paczka? Nr
A000TE3JR7
@Client:109409062 Ta przesyłka wróciła dzisiaj do nadawcy. Sugerujemy kontakt w tej sprawie ze sprzedawcą.
Dlaczego paczka została zwrócona sprzedawcy, a nie dostarczona do alternatywnego punktu odbioru, który wyznaczyłem natychmiast po otrzymaniu SMSa?
jak uniknąć tej sytuacji, jeśli sprzedawca ponownie wyśle mi tę paczkę?
@Client:109409062 ni jak, wybierać porządne firmy, u nich to taki standard 😞 Paczki jak jest punkt nie dostępny są zwracane 😞
@Client:109409062 Od przewoźnika otrzymaliśmy informację, że przesyłka jest ponadgabarytowa i dlatego nie mogła zostać dostarczona do automatu. W tej sytuacji komunikat o konieczności wskazania innego punktu odbioru był błędny. Przepraszamy za nieporozumienie.
Ech chyba by trzeba jakąś serię memów zrobić i puścić w eter, żeby ludzie przestali żałować tej złotówki na porządnego dostawcę. Te codzienne posty o onach to już nawet nie są żenujące, i nawet przestało to być wkurzające, chyba każdemu "lepszejsze" słownictwo od patrzenia na to się skończyło. A tu zmiany ciągle na gorsze... przestaną to wciskać jak 90% klientów nie zajrzy na konto allegro przez ile ??? Rok, dwa...