Dostałam informacje od że mam zablokowane konto z powodu 2 spraw.
Sprawa 1
Klient zgłosił reklamację odpowiedziałam 12 lutego aby zresetował urządzenei i klient sie nie odzywa od tego czasu. wg allegro ja mam to wyjaśnić...
Sprawa druga
Klient napisał że nie dostał przesyłki więc podałam linka do śledzenia w allegro widac tez że jest wysłane i każdy może sobie śledzić i to tez jest powodem blokady konta .
To są jakieś jaja prosze o pomoc bo na chacie w allegro umywają ręce bo to nie ich dział i nie ich srawa
@digitalpartner w dyskusji/reklamacji przypominaj się co jakiś czas. A ta paczka doręczona czy w drodze?
Druga rzecz to, że blokadę nakłada i zdejmuje dział bezpieczeństwa a oni mają swoja oddzielną czasoprzestrzeń
Doręczona
Jak może tak być że to przesyłak allegro mają do tego dostęp a klient może założyć dyskusję że nie jest doręczona , z automatu powinna być blokada otwierania dyskusji .... a ja musze udowadniać że nie jestem wielbłądem...
Druga sprawa tez głupia to że klient nieodpowiedział na moją poradę techniczną to jest powód do blokady konta , ja mam to dalej wyjaśniac zklientem co mam wyjaśniać pewnie pomogło ???
@digitalpartner sam status na stronie nie jest potwierdzeniem doręczenia paczki. Wystąp do przewoźnika o potwierdzenie doręczenia paczki .
Doręczona i była doręczona (to i tak jest dla mnie bzdurny powód do blokowania konta skoro była doręczona od początku).... zamkneli dyskusje przed chwilą ale został jeszcze 2 klient któremu napisałęm aby zresetował sprzęt i się nie odzywa od 12 lutego