anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konto przesyłka wysłana klient się nie odzywa

digitalpartner
#7 Wielbiciel

Dostałam informacje od że mam zablokowane konto z powodu 2 spraw. 

Sprawa 1

Klient zgłosił reklamację odpowiedziałam 12 lutego aby zresetował urządzenei i klient sie nie odzywa od tego czasu. wg allegro ja mam to wyjaśnić...

Sprawa druga 

Klient napisał że nie dostał przesyłki więc podałam linka do śledzenia w allegro widac tez że jest wysłane i każdy może sobie śledzić i to tez jest powodem blokady konta .

To są jakieś jaja  prosze o pomoc bo na chacie w allegro umywają ręce bo to nie ich dział i nie ich srawa

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@digitalpartner w dyskusji/reklamacji przypominaj się co jakiś czas. A ta paczka doręczona czy w drodze?

Druga rzecz to, że blokadę nakłada i zdejmuje dział bezpieczeństwa a oni mają swoja oddzielną czasoprzestrzeń

oznacz moderatorów

digitalpartner
#7 Wielbiciel

Doręczona

oznacz moderatorów

digitalpartner
#7 Wielbiciel

Jak może tak być że to przesyłak allegro mają do tego dostęp a klient może założyć dyskusję że nie jest doręczona , z automatu powinna być blokada otwierania dyskusji .... a ja musze udowadniać że nie jestem wielbłądem...

Druga sprawa tez głupia to że klient nieodpowiedział na moją poradę techniczną to jest powód do blokady konta , ja mam to dalej wyjaśniac zklientem co mam wyjaśniać pewnie pomogło ???

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@digitalpartner sam status na stronie nie jest potwierdzeniem doręczenia paczki. Wystąp do przewoźnika o potwierdzenie doręczenia paczki .

oznacz moderatorów

digitalpartner
#7 Wielbiciel

Doręczona i była doręczona   (to i tak jest dla mnie bzdurny powód do blokowania konta skoro była doręczona od początku).... zamkneli dyskusje  przed chwilą ale został jeszcze 2 klient któremu napisałęm aby zresetował sprzęt i się nie odzywa od 12 lutego

oznacz moderatorów