anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaginiony zakup – opłacony, ale brak na liście

8duszek8
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

Mam problem z ostatnim zakupem. W dniu 21 września 2025 r. dokonałem zakupu na Allegro 16646559227 DrogeriaAptelia).
Płatność została dokonana kartą i w mailu potwierdzającym z Allegro widnieje informacja, że transakcja jest opłacona.

Niestety, tego zakupu nie ma na mojej liście „Moje zakupy” w Allegro – po kliknięciu w link z maila pojawia się komunikat „Nie znaleźliśmy takiego zakupu”.

Czy ktoś miał podobną sytuację? Jak mogę odzyskać dostęp do szczegółów tego zakupu lub skontaktować się w tej sprawie z Allegro?

Z góry dziękuję za pomoc!

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@8duszek8 może zakup z innego konta?

oznacz moderatorów

8duszek8
#7 Wielbiciel

@Client:44052296 sprawdziłem konto  zakupu to 8duszek8 

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@8duszek8 Zaloguj się do konta Allegro do którego jest przypisany email na którym masz informacje pozakupowe i tam znajdziesz ten zakup.
Chyba że zakup został ukryty to wtedy go nie zobaczysz.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@8duszek8 widzę, że ten zakup jest na Twoim koncie, wykonany na firmę. Przełącz widok z prywatnego na firmowe i wtedy przejdź do zakładki [moje zakupy] 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

8duszek8
#7 Wielbiciel

@Syrena_zT Nie widać zakupu właśnie na koncie firmowym z domeny https://business.allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@8duszek8 skonsultuję to i wrócę do Ciebie z informacją. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@8duszek8 przepraszam Cię, źle spojrzałam, zakup z 21.09 był wykonany w trybie prywatnym. Pozostałe zakupy w tej ofercie w trybie firmowym. Więc zakup z 21.09 powinien być widoczny jak przełączysz widok na prywatny. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów