Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam w statusie, że przesyłka A001VT0M95 została zagubiona.
Co z tym fantem mogę zrobić?
Cześć @Client:58255460, dziękuje za zgłoszenie.
Zgłosiłem Twoją sytuację i wrócę, jak tylko otrzymam odpowiedź/rozwiązanie.
Dzięki.
W takim razie czekam na odpowiedź.
@Client:58255460 zgłosić się do allegro bo odpowiadają za cały proces dostawy i reklamacje 🙂
@kostas11 Żeby zgłosić problem do Allegro to najpierw trzeba odszukać odpowiedni adres, czyli formularz, bo jest on dobrze ukryty gdzieś na dole strony, a znajdziesz go dopiero po przejrzeniu odpowiednich reklam.
Ale Allegro na zgłoszenie odpowiadać nie musi, nie ma ani 24 godzinnego obowiązku ani nawet 7 dniowego. A po 7 dniach Allegro może śmiało napisać że zgłoszenie jest nieaktualne, termin reklamacji do przewoźnika minął, użytkownik na drzewo...
Jest pięknie 😂
Można oczywiście spróbować metody pantoflowej, zgłosić problem na publicznym forum i wtedy może znajdzie się jakaś dobra dusza, jakiś moderator Mateusz który może pomoże.
Ale nie oszukujmy się, to nie jest oficjalna i legalna procedura, takie "załatwianie" przypomina mi scenę z filmu Miś. " Wynocha z tymi włosami, tu jest kiosk Ruchu, ja tu mięso sprzedaję..."
@br. co Ty piszesz formularz znalazłem w sekundę https://allegro.pl/pomoc/last-mile/zloz-reklamacje
@kostas11 Znalazłeś w sekundę bo jesteś stały bywalec, wiesz gdzie szukać i jak . Poproś o znalezienie formularza kogoś kto takiej wprawy nie ma.