anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot przedmiotu

Agata514098839
#7 Wielbiciel

Mam dziwną sytuację,  kupiłam przedmiot, który okazał się nie tym co chciałam, zgłosiłam zwrot i go wysłałam, dzwoni do mnie sprzedająca, ( drze się, że za długo wysyłalam zwrot, no jest 14 dni na to , zmieściłam się w terminie więc o o problem... No i oskarża, że sprzęt był używany, że są ślady po śrubach, ale nie był, nikto go nie uzył, leżał w tym kartonie  bo nie był oryginalny . Po całej tej nieprzyjemnej rozmowie, przeszłyśmy na SMS, finalnie napisała mi, że zrobi zwrot jeśli usunę negatywną opinię którą jej wystawiłam, zrobiłam to dla świętego spokoju i zakończenia tej bezsensownej sytuacji , ale ona nadal nie zakończyła zwrotu, dziś napisałam jej, że chyba popełniłam błąd usuwając ten komentarz , bo naprawdę jej zachowanie jest słabe, odpowiedziała mi na to , że wysłała tą rzecz na reklamacje i teraz czeka , nie wiem czy to prawda, czuję że robi to specjalnie i przedłuża bo ja zwrot wysłalam według niej za późno 

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Agata514098839 

Sprzedający ma również 14 dni na zwrot pieniędzy. Jeśli czujesz jednak obawy co do przebiegu tej transakcji zachęcam otworzyć dyskusję i w niej nasi Doradcy wesprą Ciebie.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów