anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Alegro one box, kurier itp nie odbiera paczek z mojego adresu po wyłączeniu brak smarta

naBadylu
#8 Zapaleniec#

Witam, miałem udostępnione na swoich aukcjach dostawy Allegro one box, kurier itp, niestety okazało się ,że te formy dostawy nie są możliwe z mojego adresu, po wyłączeniu tych opcji dostawy znika mi opcja smart dla klientów, jak mam to zrobić aby mieć smarta ale wyłączyć te opcje dostaw?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@naBadylu te metody dostawy są obowiązkowe, aby mieć Smart! w ofertach.
Kurierzy DPD i UPS z którymi współpracujemy w ramach Allegro One Box i Allegro One Punkt mogą odebrać przesyłki od Ciebie możesz je też nadać w punkcie lub automacie paczkowym.
Domyślam się, że masz na myśli Allegro One Kurier, który nie obsługuje Twojego kodu pocztowego. Poprosiłam o wyłączenie u Ciebie tej metody dostawy, gdy będzie to możliwe, w ciągu tygodnia skontaktuje się z Tobą dział handlowy. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

naBadylu
#8 Zapaleniec#

Tak ten przypadek jest akurat z allegro One Kurier, ale jeśli chodzi o allegro box czy allegro one to do najbliższego punktu mamy 10km, co też jest dla nas bez sensu, lepiej nam puścić swojego kuriera lub nadać na paczkomat

oznacz moderatorów