Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hejo,po co dzwonicie i namawiacie na cos co jeszcze nie możecie okiełznać ,dodałem kilka allegro one do swojego cennika dostaw jeden cennik na próbe.W jednym miesiacu sprzedało sie zwysyłką ONE BOX dwie przesyłki i dwie oczywiscie z kłopotami, najsmieszniejsz jest to że akurat dzis znów miałem telefon od was z zachwalaniem allegro One box aby dodać bo inaczej nie bedzie znaczka smart jezeli nie udostepnie .Powiem wam krutko wymuszacie na siłe poprzez przywileje - ja wam odpowiem tak bierzecie sie za brokerke dostaw z UPS a nas spoczywa tłumaczenie błedów kurierów nie na was ,pisanie na czatach dzwonienie do was i wyjasnianie sytuacji-doszedł kolejny stopien pomiedzy sprzedawacami a kupujacymi do wyjasniania (posrednik) i wydłuza to czas tak jak w przypadku brokerów zajmujacych sie kurierką---ja kazdemu kupujacemy w odpowiedzi na pytania bede odpisywał krótko nie kupuj allegro one box bo bedziesz miałd łuzszy czas wysyłki--i Prosze nie dzwoncie do mnie z tym Bublem jakim jest allegro one box i inne wasze wynalazki wymuszajace na nas dodawanie waszych pomysłów pod przykrywką ukrytych grózb