Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam szanownych moderatorów. Mam pytanie gdzie interweniować żeby wasz KURIER ALLEGRO łaskawie do mnie przyjechał. Od wtorku wydzwaniam do allegro i nic, mamy dziś piątek i dalej go nie ma. Proszę mi przypomnieć jaki podajecie czas dostawy przez waszych kurierów, Dostawa na drugi dzień ha ha ha tylko nie podajecie kiedy odbiór przesyłki. To co wyprawia Allegro ze swoimi Kurierami to jest kpina. W Krakowie i okolicach to nie funkcjonuje. Teraz podaję numer przesyłki która czeka na kogoś kto się zlituje nad nią od 16.04.2024 i ją odbierze A000KP9JRO. Czekam na wyczerpującą odpowiedz.
@asena1 Cześć. W sprawie odbioru paczki A000KP9JR0 interweniowaliśmy już do dyspozytora krakowskiego, w korespondencji 41502537 poinformowaliśmy Cię o tym. Przepraszam Cię, że tyle to trwa. Możesz spróbować wygenerować nowe zlecenie podjazdu dla innej przesyłki.
Idziecie na rekord , z Chin szybciej idą.
inne też czekają
Zamawiałem kika paczek z TegoTemuTamtego i w 5dni miałem.
Gdy ktoś u mnie kupuje przez One, wiem, że mogą być problemy 😉
Dokładnie ludzie wydzwaniają a ty się człowieku tłumacz za Allegro. Allegro dało przesyłki 2 zł taniej ludzie kupują następnie odsyłają bo komu się chce tyle czekać a ty sprzedawco za to wszystko płacisz. Ot cała prawda o Allegro !
Allegro One chyba zostało wykluczone z naliczania ujemnych punktów. Negatyw wisi, ale bez spadku oceny...
Czyli Allegro dobrze wie, że problem jest.
Dla KORPO Allegro liczy się tylko KASSSSA.