anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One nie mogę usunąć przesyłki

ALCkow
#13 Ambasador#

Witam, czy mogę prosić o przesunięcie podjazdu kuriera Allegro ONE dla zamówienia edc03772-a629-11ec-aa93-6150c10b9c1f na poniedziałek. W nowym wysyłam z allegro nie mogę tego zrobić

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kostas11
#21 Demiurg#

@Allegro_One do dzieła 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@ALCkow Dzień dobry. Czy ma być to jednorazowa zmiana, czy modyfikacja stałego zlecenia i warunków umowy z UPS? 

W takich sprawach należy kontaktować się bezpośrednio z UPS (numer telefonu +48 22 489 48 77).

Numer listu dla tego zamówienia to: ALE000013ED24AD, numer UPS: 1Z83354F6809269093. 

oznacz moderatorów

ALCkow
#13 Ambasador#

Ale jest jakaś funkcja, w starym wysyłam z allegro można było tak zrobić. Teraz mam paczkę allegro one na poniedziałek. Kurier był w piątek, co pisałem wcześniej. Co mogę zrobić by zamówić kuriera UPS na poniedziałek ? Szczerze dzwonić do was bezpośrednio to trzeba stracić około 30 min. Dodzwonić się, wysłuchać automatu 

oznacz moderatorów

Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@ALCkow Nie ma takiej funkcji w Wysyłam z Allegro. Należy się kontaktować bezpośrednio z UPS. Numer zlecenia to 3220732. 

oznacz moderatorów

ALCkow
#13 Ambasador#

Załatwione, 20 min rozmowy z automatem. Na przyszłość, gdzie mogę szukać numeru zlecenia na allegro ?

oznacz moderatorów

Allegro_One
Ekspert Allegro.pl

@ALCkow Numer zlecenia na ten moment możesz uzyskać od pracowników Allegro. W przyszłości sprzedający będą mogli samodzielnie sprawdzać te informacje. 

oznacz moderatorów

ALCkow
#13 Ambasador#

Dlaczego to zostało usunięte w nowym wysyłam z allegro ?

oznacz moderatorów