anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro ONE ups- czemu nas sprzedawców zmuszacie żeby mieć tą formę wysyłki żeby być SMART.

ELEKTRO-GG
#7 Wielbiciel#

Allegro ONE ups- czemu nas sprzedawców zmuszacie żeby mieć tą formę wysyłki żeby być SMART.

To jest totalna porażka,która zaniża czas wysyłki,podam przykłady z dzisiaj nie chcę się bardziej denerwować i cofać do starszych przesyłek.

Pisałem do allegro one z zapytaniem jaka jest godzina graniczna nadania paczek w punkcie żeby kurier odebrał tego samego dnia,otrzymałem odpowiedź że w moim rejonie to jest godzina 14:30 , pisać mogą a w praktyce lipa.

Paczki nadane 19 stycznia 14:18 i kurier nie odebrał - i będzie znowu opóźniona wysyłka .

Następna sprawa,18 stycznia jedna paczka ONE i jedna DPD zamówione i wydrukowane po jednej etykiecie a teraz widzę że WY do zamówień dodaliście po dwa numery przesyłek i na bank że za te dodatkowe przesyłki JA zapłacę żeby klient miał gratis dostawę który chce coś za 2 zł a resztę zwróci żeby mieć dostawę gratis (koszt wysyłki smart poniesiony przez NAS oraz koszt pudełka i czas pakowania przewyższa zarobek,ale jako sprzedawca mam się cieszyć że klient kupił i do tego zakupu dopłaciłem np 5 zł zamiast coś zarobić) - MASAKRA

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

LEW433
#21 Demiurg#

Ale to ich własna!

oznacz moderatorów

ELEKTRO-GG
#7 Wielbiciel#

To niech sami interweniują i naciskają na UPS że mają się wywiązywać z umowy i odbierać paczki w terminie,ale oni to mają w ......... ważne żeby klient dostał paczkę w terminie .Zastanawiam się nad zakupem gołębi pocztowych ........, może to będzie szybsza forma dostawy .

oznacz moderatorów

ELMIXAGD_pl
#13 Ambasador#

Godziny graniczne - jak to jest "trasa" to nie ma czegoś takiego. U mnie kurierzy po prostu "objeżdżają rejon" i są w godz. od 10:30 do 16:00, a czasem później. Nie mam możliwości ustawienia "godziny granicznej". W miastach jest inaczej...

oznacz moderatorów