Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z nadaniem przesyłki Allegro One (Punkt, Box), za każdym razem pojawia się komunikat: Błąd przetwarzania, Numer telefonu komórkowego punktu nadania przesyłki jest nieprawidłowy, ilość znaków nie jest przekroczona i tak jest przy każdej przesyłce, jeszcze wczoraj nie było takiego problemu, czy ktoś ma może również taką sytuację?
Wszystkie ustawienia są poprawne, sprawdziłam, jest tylko problem w przypadku przesyłek Allegro One, DPD i Inpost jest w porządku
@izul2 Czy mogę Cię prosić o numer tego zamówienia z dostawą Allegro One? 🙂
@izul2 W takim razie może być to jeden z trzech powodów:
1. Jest już po godzinie granicznej dla Twojego kodu pocztowego i będziesz musiała nadać paczkę jutro przed cut offem, czyli godziną graniczną.
2. Odbiorca lub nadawca paczki ma za długą nazwę (ponad 35 znaków). Powinnaś spróbować ją skrócić w Książce adresowej lub w formularzu.
3. Kod doręczenia / odbioru jest poza miastami, które są obsługiwane.
Jeśli nie jest to żaden z tych trzech przypadków, to prześlij nam proszę zrzuty ekranu (łącznie ze zrzutami z Książki adresowej) przez ten formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=44362df6-b15a-4eac-a24c-c534495b1bda&subjectId=2d542135-a...
Teraz dopiero udało się wydrukować listy przewozowe, przez cały dzień był z tym problem, pozdrawiam.