Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę nadać przesyłki Allegro One. Wyskakuje ten błąd. Co z tym robić?? Gdzie jest ten błąd?? Szukam, nie mogę znaleźć.
Cześć @miodznatury! Postatamy się pomóc, ale podaj nam numer zamówienia, którego dotyczy ta przesyłka.
Zamówienie nr: 19a7c802-f259-11ec-8bb1-fbed0282e62f
Z góry dziękuję za podpowiedź. Rozumiem, że mój adres jako nadawcy "nie podoba się" systemowi... Nie mam pojęcia gdzie to zmienić???
@miodznatury W książce adresowej Wysyłam z Allegro, znajdziesz ją dokładnie w tej zakładce.
Znam to miejsce. Szukałem różnych kombinacji danych. Niezależnie od tego co ustawię, otrzymuję ten sam komunikat zwrotny: błąd przetwarzania...
Nie mam pojęcia jak wprowadzić tu informację, że sam nadaję paczkę w punkcie nadania
@miodznatury Widzisz ten komunikat, ponieważ kod pocztowy, który dodajesz (21-404) nie jest obsługiwany przez One Kuriera. Jeśli chcesz sam nadawać paczki w punkcie, to możesz wpisać kod pocztowy i adres tego miejsca, to powinno pomóc. Pamiętaj tylko, że w przypadku zwrotu towaru, na etykiecie zwrotnej będzie adres tego punktu.
Przykro mi - wpisywanie kodu pocztowego obsługiwanego przez One Kuriera nie przynosi skutku. Otrzymuję taki sam komunikat. (konkretnie wpisałem warszawski kod 01-041 i adres należący do tego kodu). Tu jest ewidentny błąd. Wcześniej generowanie przesyłek Allegro One nie sprawiało problemów.
Myślę, że trzeba to zgłosić do odpowiedniej osoby.
Udało się wygenerować wysyłkę. Warunek jest taki, że adres nadania musi być z kodem pocztowym obsługiwanym przez Allegro One, ALE TAKŻE ADRES NA ETYKIECIE MUSI BYĆ TEŻ Z KODEM obsługiwanym przez tą usługę. A to jest fikcja, dla wybrnięcia z sytuacji.
Brakuje tu opcji WŁASNEGO DOSTARCZENIA przesyłki do punktu pick-up. Byłoby po sprawie.
Oprócz tego negatywnego skutku w przypadku ewentualnego zwrotu (że trafi na fikcyjny adres), jest jeszcze jeden: człowiek z Kurier One dzwoni i pyta o gdzie odebrać zamówioną przesyłkę :|||
Do poprawy ten element!!!