anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Chce zmienić punkt nadania paczki na Radom ul. Katowica 17a

binkowskig
#1 Nowicjusz#

Proszę zmienić punkt nadania który przypisał się całkowicie losowo i to w odległości ponad 40 km od mojego miejsca zamieszkania  Skarżysko . Nr płatności: d3dc71f0-0e20-4e86-bb4e-52cfd60aec30 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@binkowskig z tego co widzę, etykieta się nie wygenerowała, więc nie mam co usuwać. Możesz zmienić samodzielnie miejsce nadania i zatwierdzić. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

binkowskig
#1 Nowicjusz#

Próbowałem i lipa. Klikając na zmianę otwiera się mapa Polski ale w Radomiu nie ma żadnych punktów gdzie mogę złożyć paczkę.  W innych miastach nie ma problemu.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@binkowskig musisz nadać paczkę w punkcie. Bardzo możliwe, że w Twoim mieście nie ma automatów paczkowych. Kupujący wybrał metodę dostawy Allegro One box, więc nie możesz nadać paczki w paczkomacie. Możesz do niego nadać paczkę z automatu paczkowego lub z punktu Allegro One punkt. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

binkowskig
#1 Nowicjusz#

Jak wchodzę  na stronę Allegro One box  na mapie Polski to w Radomiu wyświetla się ich 35  a w Radomiu interesuje mnie najbliższy czyli :Allegro One Punkt, Kolporter  A004274 Katowicka 17a 26-610 Radom lub jakiś  inny ale w Radomiu a nie wiadomo czemu został mi przypisany adres w Skarżysku. Jest wykupiona usługa a ja nie mogę z niej skorzystać i wysłać paczki. CO MAM ZROBIĆ? Czy Allegro same może mi przypisać właściwy dla mnie  punkt nadania? Prowizję od sprzedaży zapłaciłem ale problem mam ja i kupujący. Jakieś propozycje , które rozwiążą problem   mile widziane. binkowksig

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@binkowskig etykieta się nie wygenerowała, więc powinieneś móc wybrać punkt, jaki chcesz. Wyślij proszę zrzuty ekranu i opisz całą sytuację (gdzie dokładnie pojawia się błąd- na jakim etapie) w formularzu kontaktowy. 

Nicol
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

binkowskig
#1 Nowicjusz#

Interesuje mnie paczkomat: 

Allegro One Punkt, Kolporter  A004274 Katowicka 17a 26-610 Radom lub w pobliżu. Dlaczego po prostu nie można  paczki oddać do pierwszego lepszego paczkomatu? Rozumiem odbiór ale nadanie powinno być w dowolnym paczkomacie.

oznacz moderatorów