Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Kupiłem przedmiot, jako dostawa, cytuję z wiadomosci e-mail i sms-a:
"Punkt odbioru
Straciłem pół godziny na szukanie i NIE ZNALAZŁEM!!!!!!!!!
Po pierwsze, NIE MA adresu Polinezyjska 45!!!!
Jest Cynamonowa 45 - to pawilon handlowy. Od Cynamonowej żadnego automatu nie ma, zaś od tyłu są jakieś chaszcze, nie ryzykowałem wchodzenia, żeby nóg nie połamać. i niby jaka budka ochrony????, bo tam są rtylko śmietniki.
Gratuluję firmie sprytnego UKRYCIA paczkomatu, to pewnie w ramach zniechęcania do korzystania z tej opcji, albo w ogóle do korzystania z Allegro.
Poproszę o mapę z Targeo w maksymalnym powiększeniu z zaznaczeniem miejsca posadowienia paczkomatu.
@archimed pewnie był w chszczach ukryty w zielonym taki zamysł allegro 😄 maczeta i do dzieła 😉
Ha, ha, ha dobre. Dobrze, że mam 4 dni na szukanie.
Zamów taryfę i już, dryndziarz trafi.🤣
Tyle to ja też wiem. Mapkę można przestawić na widok fotograficzny, wtedy paczkomat pokrywa się ze znakiem drogowym.
Adres jest ewidentnie błędny (Polinezyjska 45!!!), a lokalizacja to raczej parking na zapleczu Leclerca.. To dziwne, ale z paczkomatem InPostu nigdy nie miałem kłopotu. Jak Allegro umieszcza w miejscach nie dajacych się opisać, to może dane GPS?????
I BEZWZGLĘDNIE proszę poprawić błędny adres. Paczkomatu poszukam przy świetle dziennym.
Może wiatr go porwał? Podobno nie pierwsza taka sytuacja.
@archimed
Allegro One to jedno wielkie nieporozumienie. Niedawny przykład zakupu do punktu odbioru w Tarnowskich Górach - zamówienie złożone we wtorek po południu. W środę pakujemy towar, odpalamy WzA i... nie ma żadnego punktu odbioru w Tarnowskich Górach, wszystkie wyłączone z powodu przepełnienia (punkty Kolportera są zwykle niewielkie). Najbliższy punkt Allegro One Kupująca miała w Bytomiu. Całe szczęście zrozumiała, że to nie nasza wina i dopłaciła do kuriera.
Na starcie usługi takie sytuacje zdarzały się non stop, punkty pojawiały się na dzień, góra dwa i znikały na kolejne kilka dni. Teraz to się też zdarza ale znacznie rzadziej. Z nadaniami na szczęście ogarnęliśmy, że nie musimy płacić za kuriera, czy zasuwać do sąsiedniej miejscowości, tylko wystarczy do punktu UPS-a przy sortowni podjechać. Jak jednak znika punkt odbioru, to już niewesoło się robi.
Na szczęście znalazłem swój paczkomat za dnia. usytuowany na parkingu, za wejściem obok ochrony, niewidoczny od ulicy jednej i drugiej, Moze jakby autor opisu sam spróbował go znależć, to opis byłby lepszy.
Temat zakończony.