Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, klient nie otrzymał paczki która została nadana do zielonego automatu Allegro poprzez przewoźnika UPS. Nr paczki A00137K261, w śledzeniu przesyłki mam komunikat :Przesyłka oczekuje na wyznaczenie punktu alternatywnego. Oczywiście klient już założył dyskusje na Allegro. Proszę o pomoc z tą paczką.
To jest właśnie standard Allegro One.
U mnie takim standardem jest, że przynajmniej raz w tygodniu przesyłki nie są odbierane z automatu One Box lub odbierane są wybiórczo - kurier wyjmuje, ale nie wszystkie.
Ostatnio otrzymałem zwrot. Przy czym słowo "otrzymałem" jest niezbyt adekwatne, gdyż kurier pod moja nieobecność po prostu wrzucił paczkę za ogrodzenie, gdzie leżała przez 2 dni.
Po moim powrocie okazało się, że jest to zwrot, ale ani od mojego klienta, ani do mnie, bo ktoś w One Kurier nakleił niewłaściwą etykietę. Właściwy zwrot, na identycznej etykiecie adresowej dotarł dopiero wczoraj.
Cześć, @dobrenumery-pl. Przepraszam za utrudnienia. Skonsultuję to z oddziałem i gdy otrzymam wyjaśnienia, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@dobrenumery-pl, skontaktowaliśmy się w tej sprawie z klientem, aby wyjaśnić sytuację i napisaliśmy do Ciebie w zgłoszeniu 44961403.