anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania

arcade_tn
#7 Wielbiciel#

jak można zmienić punkt nadania Allegro One Box, bo przypisało mi najbliższy punktowi zamieszkania a wygodniej mi wysłać z innego miejsca, w inpost można wysłać paczkę w dowolnym punkcie, a Allegro One Box trzeba wysłać w puncie zdefiniowanym wcześniej.

oznacz moderatorów
510 ODPOWIEDZI 510

Client:86446020
#7 Wielbiciel#

Mam problem

Wczoraj sprzedałem książkę na Allegro lokalnie kupujący wpłacił pieniądze ale nie sprawdziłem przed wytworzeniem kodu nadania adresu Allegro box i niestety Box z którego mam wysłać paczkę jest kilkanaście kilometrów od mojego miejsca zamieszkania. Czy można skasować obecny kod nadania i wytworzyć go ponownie tym razem z właściwie wybranym Allegro Box ? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@Client:86446020 Mogę to zrobić, jednak muszę zaznaczyć, że na Allegro Lokalnie przesyłki One Box można nadać jedynie w automacie. Jeśli w Twojej okolicy znajduje się Punkt, a nie Box, to nie nadasz w nim przesyłki. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Mam 3 Allegro One Box w moim mieście więc chętnie bym zmienił punkt nadania paczki

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:86446020 oki, proszę, możesz ponownie wygenerować etykietę i wybrać inny One Box 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Wielkie dzięki 😄

oznacz moderatorów

MrAlkochol
#1 Nowicjusz#

Cześć, czy mogę prosić o anulowanie przesyłki 27CACA44. Omyłkowo wybrałem automat na drugim końcu miasta. Dziękuję i pozdrawiam.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Cześć! @MrAlkochol Proszę, możesz ponownie wygenerować etykietę. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

arrow72
#7 Wielbiciel#

Witam.

Pomyłkowo wybrany został odległy Allegro One Box.

Proszę o anulowanie etykiety, 

Kod nadania:
26C98B60
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@arrow72 proszę! Możesz ponownie wygenerować etykietę. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

Baltazar69
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry

proszę o anulowanie etykiety: A001F0OHX6
Chcę nadać w bliższym mi paczkomacie.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@Baltazar69 Gotowe! Możesz ponownie wygenerować etykietę i wybrać inny Allegro One Box do nadania paczki. 😊

oznacz moderatorów