Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@NaturalniePiekne przez WzA 🙂 ja wpadnie zamówienie będzie nadaj paczkę i nadajesz, zamawiasz podjazd i czekasz bliżej nieokreślony czas 🙂
Dziękuję, dopiero zaczynam przygodę z Allegro i jeszcze muszę ogarnąć co to jest. Ale dziękuję za podpowiedź:)
WzA czyli Wysyłam z Allegro, no właśnie nie mogę, bo mój adres nie jest obsługiwany przez kuriera One, wiem, że może odebrać ją kurier UPS, ale nie mogę utworzyć etykiety a nie ma dostępnego innego rozwiązania.
@NaturalniePiekne to usuń z oferty Allegro One Kurier Punk Box i zostaw Allegro One Punk Box 🙂 a tą paczką dogadajs ię z kupującym i nadaj inaczej 🙂
To ma być dostawa do One Boxa, przysyłki odbiera kurier UPS i dostarcza do punktu odbioru. Myślisz, że klient zaznaczył drugą opcję i dlatego jest problem? Gdyby zaznaczył 1, tak jak proponujesz to nie byłoby tego problemu? Już usunęłam tego Kuriera, dziekuję.
@NaturalniePiekne kwestia co Ty udostępniłeś, masz tam dwóch kurierów jeden lata w kilku miastach inny UPS w całej polsce !!!
Miałam obie opcje zaznaczone, właśnie usunęłam Allegro One (Punkt, Box i Kurier).
Tu są opisane różnice między metodami.
I już wszystko jasne. Dziękuję za pomoc:)
Pozdrawiam