anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jestem najemcą paczkomatu one box nie otrzymałem zapłaty za najem

Serwis-c
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry . Chciałbym się dowiedzieć jak można skontaktować się z działem księgowości . Nie otrzymałem pieniędzy za najem paczkomatu już fv jest 12 dni po terminie płatności 

oznacz moderatorów
25 ODPOWIEDZI 25

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Serwis-c widzę, że wczoraj przesłaliśmy do Ciebie informację w korespondencji. Sprawa jest weryfikowana z odpowiednim działem, jak tylko otrzymamy dalsze informacje wrócimy do Ciebie z odpowiedzią. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Serwis-c
#8 Zapaleniec#

stał odpowiedź która nic nie w wnosi to samo dostaje mailowo . Odpowiedzi na odepchnięcie żeby wydłużyć czas a faktura już nie opłacona  17 dni po terminie 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Przerób to sobie i przyklej na boxie. Swój jezyk może zrozumieją i może jakiś kurier przekaże XD

minął termin płatności Twojego rachunku na Allegro. Jak najszybciej opłać zaległy rachunek.

Jeśli zalegasz z opłatami, możemy zablokować Twoją sprzedaż na wszystkich rynkach. Na uregulowanie rachunku masz czas najpóźniej do 14 dnia miesiąca po zakończeniu danego okresu rozliczeniowego. Okres rozliczeniowy to jeden pełny miesiąc.

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Trzeba działać metodami Allegro i zablokować wszystkie powiązane automaty paczkowe allegro. 

No i niech prezes przyśle zdjęcie dowodu do weryfikacji. 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Syrena_zT  Po co mu jakaś  odpowiedź,  co tu jest do weryfikowania?   Po prostu trzeba zapłacić dług, minęło  14 dni  użytkownik powinien zablokować  to urządzenie, wyłączyć prąd, okleić taśmą.  Wyjaśnienia, telefony od pseudo ekspertów nie zastąpią płatności.

Dokładnie powinien tak postąpić jak wy postępujecie z klientami którzy zagapili się z płatnością.  

oznacz moderatorów

budowlaniec2019
#11 Animator#

Odłącz zasilanie, jak x lat temu zrobił mój sąsiad któremu Inpost też spóźniał się z zapłatą, przelew poszedł szybko. Chociaż nieodebrane przesyłki przez tydzień czy dwa w tym przypadku nikogo nie wzruszą, wszak i tak beknie sprzedawca 😂

oznacz moderatorów