Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry . Chciałbym się dowiedzieć jak można skontaktować się z działem księgowości . Nie otrzymałem pieniędzy za najem paczkomatu już fv jest 12 dni po terminie płatności
@Serwis-c widzę, że wczoraj przesłaliśmy do Ciebie informację w korespondencji. Sprawa jest weryfikowana z odpowiednim działem, jak tylko otrzymamy dalsze informacje wrócimy do Ciebie z odpowiedzią.
stał odpowiedź która nic nie w wnosi to samo dostaje mailowo . Odpowiedzi na odepchnięcie żeby wydłużyć czas a faktura już nie opłacona 17 dni po terminie
Przerób to sobie i przyklej na boxie. Swój jezyk może zrozumieją i może jakiś kurier przekaże XD
minął termin płatności Twojego rachunku na Allegro. Jak najszybciej opłać zaległy rachunek.
Jeśli zalegasz z opłatami, możemy zablokować Twoją sprzedaż na wszystkich rynkach. Na uregulowanie rachunku masz czas najpóźniej do 14 dnia miesiąca po zakończeniu danego okresu rozliczeniowego. Okres rozliczeniowy to jeden pełny miesiąc.
Trzeba działać metodami Allegro i zablokować wszystkie powiązane automaty paczkowe allegro.
No i niech prezes przyśle zdjęcie dowodu do weryfikacji.
@Syrena_zT Po co mu jakaś odpowiedź, co tu jest do weryfikowania? Po prostu trzeba zapłacić dług, minęło 14 dni użytkownik powinien zablokować to urządzenie, wyłączyć prąd, okleić taśmą. Wyjaśnienia, telefony od pseudo ekspertów nie zastąpią płatności.
Dokładnie powinien tak postąpić jak wy postępujecie z klientami którzy zagapili się z płatnością.
Odłącz zasilanie, jak x lat temu zrobił mój sąsiad któremu Inpost też spóźniał się z zapłatą, przelew poszedł szybko. Chociaż nieodebrane przesyłki przez tydzień czy dwa w tym przypadku nikogo nie wzruszą, wszak i tak beknie sprzedawca 😂