Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@HealthFactory21 wrócą na adres podany w zwrotach 🙂 Klient nadaje w zielonym pudełku a do Ciebie przywozi kurier UPS 😄
Ok. Fajnie dzięki wielkie. Pozdrawia
Nadaje tam gdzie ma zwroty w zakładce Allegro One Box a kurier przywiezie do Ciebie.
Właśnie mam podobną sytuację. Kupujący założył dyskusję w której wzywa Allegro do wyjaśnień dlaczego jego zwrot przez One Box nie został do mnie doręczony.
Po czym Allegro zmienia status na zwrot doręczony.
No ale pytam @Allegro gdzie paczka.
Musi Pan złożyć reklamację bo od momentu nadania przez kupującego to ja odpowiadam za losy przesyłki.
Ok składam reklamację.
W odpowiedzi dostaję:
Pytania do @Allegro_One
Czyli teraz mam **piiip**.... po paczkę?
Gdzie w regulaminie jest zapis że kurier może sobie zdecydować gdzie ją dostarczy?
Dlaczego to nie ląduje z powrotem do One Boxa?
Czy za każdym razem będę musiał składać reklamację żeby dowiedzieć się gdzie jest przesyłka?
ALE0000256F7E0C
może lepiej unikać tej metody dostawy, bo jak widać musisz teraz zwrócić wpłatę klientowi i szukać przesyłki na własną rękę
@agus38 może poczekać jak dostanie towar bo potwierdzenia kupujący nie posiada 😄
Art. 32. 3. Jeżeli przedsiębiorca nie zaproponował, że sam odbierze rzecz od konsumenta,
może wstrzymać się ze zwrotem płatności otrzymanych od konsumenta do chwili
otrzymania rzeczy z powrotem lub dostarczenia przez konsumenta dowodu jej
odesłania, w zależności od tego, które zdarzenie nastąpi wcześniej.
@drivego Konsultuję już sprawę Twojej przesyłki i jak tylko dostanę wyjaśnienia w tej sprawie, wrócę tutaj do Ciebie z odpowiedzią.
coś długo 🤔
Długo to ciągnie się spłacanie kredytu ,a tydzień z haczykiem na udzielenie odpowiedzi to standard dla portalu ,zwłaszcza jak jest tak bardzo trudne pytanie i trzeba coś znaleźć.
@mwmonety gorzej jak sprzedawca czeka ze zwrotem środków do momentu otrzymania zwrotu, a paczki kolejny tydzień nie ma 😕
@_HolaOla_ dobrze, cieszę się że sprawa nie poszła w zapomnienie 🙂