Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie, czy ktoś miał z Was problem z odbiorem pączek Allegro One, nie mówię tu już nawet o podjedzie kuriera, ale po nadaniu w zielonym automacie wiszą w statusie "Nadana" od 21 marca...Czy pracownik allegro może mi w tym pomóc? Pojawiają się dyskusje od kupujących już. Podaje numery przesylek: A000IL7KB4, A000IHOBT0,A000IHKQL3
Paczkomat nadawczy
One Box by Allegro AL061KRA
Dziękuję!
Dołączam się do pytania...nadalem zwrot w niedzielę a paczka nadal czeka na odbiór kuriera...
Paczkomat nadawczy był inny, w tym nadawałem paczki z dnia 18 marca i są OK
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Dokładamy wszelkich starań, by problemy z odbiorami rozwiązać najszybciej jak to możliwe. Niestety musimy Was prosić o cierpliwość.
Uzupełniając wcześniejszą wypowiedź załączam informacje :
A000IMVKN9
Czy jest szansa że kurier dzisiaj ją odbierze?
Temat zrobił sie bardzo pilny.
Nadal bez zmian Kurier nie odebrał paczki to juz 4 dzień! ...Czy to ma wpływ na 14 dniowy zwrot towaru ktory minał w dniu wczorajszym?
Ponoć - cz\emu zaprzeczały dziewczyny moderatorki - następuje zmiana operatora.
UPS nie chce mi z firmy zabierać paczek do ZIELONEGO.
@ozmatox przesyłka nr A000IMVKN9 została odebrana z automatu 25.03. Przepraszam, w imieniu przewoźnika, że jeszcze nie dotarła do sprzedającego.
Od momentu zgłoszenia zwrotu, masz 14 dni ana nadanie przesyłki, jeśli więc ten termin minął wczoraj, a Ty nadałeś przesyłkę 24.03, to zmieściłeś się w terminie.