Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, chciałabym naprawić błąd Kupującego, który wybrał miejsce nadania paczki przez Allegro one box kilkadziesiąt km od miejsca mojego zamieszkania. Kod nadania to: 292C70B0.
@arlek-kin to nie kupujący 😄 Ty udostępniłeś One BOX a że nadać można to tylko w Automatach, przypisał Ci najbliższy kilkadziesiąt km to musisz zrobić se spacerek 😄
Najbliższy automat allegro one box znajduje się 1 km od mojego miejsca zamieszkania.
fajnie , ,, co złego to nie my ,, 😋
@arlek-kin To Ty wybierasz punkt nadania Allegro One Box. Jeśli to nie Allegro Lokalnie, możesz usunąć etykietę i wygenerować nową z właściwym punktem nadania. Jeśli okaże się, że to jedyny punkt nadania w Twojej okolicy, możesz skontaktować się z klientem i uzgodnić inną metodę dostawy. Warto również wówczas w cenniku dostaw w swoich ofertach usunąć Allegro One Box, aby uniknąć podobnej sytuacji w przyszłości.
Jeśli chodzi Ci o zamówienie z 23 lutego - daj znać, czy chciałabyś, bym usunęła etykietę, żebyś mogła wygenerować nową.
Tak, proszę o usunięcie etykiety, żebym mogła wygenerować nową. Dziękuję.
@arlek-kin Usunęłam, powinnaś móc już wygenerować nową etykietę.
Co mam zrobić, żeby po wygenerowaniu nowej etykiety nie okazało się, że muszę jechać kilkadziesiąt km do automatu. Najbliższy automat allegro one box znajduje się 1 km ode mnie. Nie wiem gdzie można samemu ustawić lokalizację automatu. Zauważyłam, że allegro zrobiło to wcześniej automatycznie. Nie wiem tylko dlaczego wybrało automat tak daleko ode mnie?
@arlek-kin Pamiętaj, że automat Allegro One Box to nie to samo co punkt nadania - być może najbliższy punkt nadania znajduje się w dalszej odległości od Ciebie. Powinnaś mieć możliwość wyboru jednego z dostępnych punktów przed wygenerowaniem nowej etykiety.