Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od prawie tygodnia próbuję wygenerować przesyłkę na Allegro One Kurier, za każdym razem wyskakuje powyższy komunikat.
@wolumen53_com, którego zamówienia (podaj, proszę jego numer) dotyczy ten komunikat?
44d3b0a1-1a60-11ed-bd24-79dfa9e25ddc
@wolumen53_com, dziękuję za Twoją cierpliwość. 🙂 Błąd nie powinien już występować. Powyższe zamówienie (według statusu) przyjęto w oddziale.
Komunikat wskazuje na problemy po stronie firmy kurierskiej. Zwykle ustępuje po paru minutach. 🙂
@Blanpol taki komunikat wskazuje na problemy po stronie firmy kurierskiej. Zwykle ustępuje po paru minutach. Jeśli wciąż jest widoczny bardzo proszę o podanie numeru zamówienia, którego dotyczy (po numerze płatności nie mogę go odnaleźć) oraz zrzutu ekranu z widoczną pełną stroną oraz datą i godziną na którym widoczny będzie komunikat.
dziękuję,
nr zamówienia b7961e2a-2447-11ed-89fd-614b04293728
@Blanpol dziękuję za informację! Sprawdź proszę w książce adresowej czy nazwa nadawcy ma mniej niż 35 znaków, ponieważ taki jest limit dla przesyłek Allegro One i to może powodować pojawianie sie komunikatu.
chodzi o
[edycja]
dalej jest błąd
dziękuję, tak, tak rozumiem
może chodzi o adres odbiorcy bo jest długi ?
@Blanpol to ograniczenie dotyczy adresu nadawcy 🙂 Czy po skróceniu do 35 znaków komunikat dalej się pojawia?
zmniejszałem, zwiększałem
@Blanpol dziękuję za informację i zrzuty, wyjaśniam to i wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam.
@Blanpol mam potwierdzenie od działu technicznego, że chodzi o długość nazwy firmy. Aktualnie ma ona 36 znaków, a limit to 35. Spróbuj proszę skrócić nazwę firmę i wygenerować etykietę ponownie.
Dziękuję, sprawdzę
skasowałem słowo firma i dalej nic