Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nadałem 10 lutego przesyłkę w automacie One Box UPS. Kurier wyjął sobie przesyłkę 14 lutego(miasto 77 tys mieszkańców)
Klient widzi w statusie oraz jest informowany przez allegro, że przesyłka została nadana 14 lutego co jest kłamstwem(numer UPS A001MUNFU4)
W trakcie dyskusji z klientem allegro umywa ręce.
W statusie UPS przesyłki sprawdzić się nie da a ja widzę u siebie stan faktyczny.
Klient widzi kłamstwo.
Czy można tą usługę wyłączyć z UPS bo to jest porażka.
Do DPD nie mamy zastrzeżeń.
@koronki24_pl Było proszone milion razy o poprawne aktualizowanie statusów, jednak milion razy Allegro nas olało.
Zresztą, da się podejrzeć prawdziwą date nadania, jeśli zajrzeć do "historii przesyłki" - jednak klient "na wierzchu": widzi informację nieprawdziwą.
Po trzecie, z trzech metod wysyłki Allegro One Box żadna nie działa prawidłowo wszędzie. W niektórych rejonach utrapieniem jest UPS, gdzie indziej DPD, a najczęściej własny kurier Allegro One
Mam to samo z Allegro One a mieszkam w Krakowie przy głównej ulicy. Kiedyś miałam sytuację że kurier przez 2 dni nie raczył przyjechać to w końcu nadałam w zielonym paczkomacie, a kurier je wyjął po 7 dniach! Zgłaszałam do Allegro ale dostałam standardową formułke z przeprosinami i tyle. Od maja 2024 nie ma tygodnia żebym nie miała problemu z Kurierem Allegro One (nie przyjeżdża po paczki), a Allegro ma to głęboko gdzieś...
Problem był z UPS czy DPD?
U mnie akurat Allegro One zielony paczkomat