Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. ONE Kurier ALLEGRO zamówiony dziś rano nie przyjechał dlaczego ????? Proszę moderatora o wyjaśnienie.
czy administrator raczy odpowiedzieć na zadane pytanie ?
@asena1 podaj proszę numer zamówienia, dla którego zamówiony był podjazd kuriera.
Bardzo proszę
A000HU4ZL8
To nie jest numer zamówienia
@asena1 dziękuję! To nie jest numer zamówienia, ale odnalazłam ten podjazd. Poprosiłam o interwencję w tej sprawie, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Na przyszłość możesz w takich sytuacjach zadzwonić na infolinię Allegro One, numer to 616 306 997.
ok dziękuje cały czas czekam na podjazd
@la_nika doceniam Twoją ciężką pracę, pomagasz forumowiczom, zastępujesz allegro w ich obowiązkach
ale może by tak zgłosić kierownictwu, przełożonym, że są na tym etapie działania serwisu problemy, które nie są jednostkowe? 🙂
U mnie to samo.
Przesyłka - A000HUXY54 - zamówiony podjazd wczoraj przed południem.
Napisałem też w tej sprawie wczoraj ticketa - 40769798
Kurier miał być dziś 8-9 rano. Czekam jak na zbawienie. Nie przyjechał.
@good3dprint_pl to również zgłosiłam, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
1) Nie da się wbić w kolejkę na - 616 306 997 - infolinię Allegro One - nieźle tam musicie mieć teraz oblężenie.
2) Jak uzyskać numer telefonu do przydzielonego mi lokalnego kuriera Allegro One?
3) Dalej skrypt na nie serwuje żadnych danych - https://allegro.pl/kampania/one/znajdz-nas - nie widzę żadnych punktów Allegro One - takto bym zawiozła paczkę 😞
@Good3DPrint możesz nadać przesyłkę w punkcie.
W Ozorkowie to:
Witam serdecznie u mnie tak samo brak już drugi dzień podjazdu kuriera nr zleceń:8931392, 8957618 ,Allegro poinformowało mnie iż włacza opcję dostawy allegro one kurier ale sadziłem ze maja zorganizowaną forme odbiorów paczek, niestety widzac ta sytuacje zmuszony zostałem do wyłaczenia opcji tą formą dostawy, zaraz sie okaże ze paczki bedą lezały po kilka dni. Kontakt na podany nr nieosiagalny, na maile od wczoraj cisza , kontakt telefoniczny zamówiony wczoraj nie doszedł do skutku, dzis na 10:45 tak samo zobaczymy czy o 13:15 allegro zdecyduje sie zadzwonic i na kogo zgonią winę.
@asena1 @good3dprint_pl otrzymałam informację, że Kurier ma dzisiaj podjechać po przesyłki.
Witam,
U mnie również problemy z podjazdem od 2 dni.
Dzisiejszy nr zlecenia: 8972215, nr zamówienia: 20803570-e223-11ee-9eec-b7b56cbc67f8
@mala_planeta sprawdziłam, że kurier jest zamówiony na dzisiaj w godzinach 11:45 19:30, więc powinien się jeszcze zgłosić po odbiór paczek.
Witam mam kłopot z nadaniem tej paczki . wydrukowałam i chcaiłam ją nadac tam gdzie zwsze nadaje w punkcjie ale nie chciało przyjąć kodu ani skan ani wpisany recznie .
@bobas-shopping najszybciej będzie jeśli będąc pod maszyną zadzwonisz na infolinię Allegro One (tel. 616 306 997). Sprawdziłam, że etykieta została wygenerowana poprawnie, więc może to kwestia maszyny, Doradcy Allegro One będą mogli to zweryfikować.
Ale to punkt w którym zawsze nadaje maszyna jest daleko od nas . Pani terz sprzedaje na allefro która prowadzi punkt jej poszły moja nie
PIsałam na kontakt ale od rana nie mogę sie doczekać na odpowiedż