Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałabym dowiedzieć się dlaczego wystąpił u mnie problem z zamówieniem kuriera, a mianowicie brak możliwości zmiany adresu odbioru przesyłki przez kuriera. W polu był już automatycznie uzupełniony adres kupującego. W historii przesyłki pokazuje , że kurierier dostarczył przesyłę do magazynu???Jedyny adres jaki mogłam wpisać to w notatce dotyczącej zamówienia. Czy jest on brany pod uwagę? Gubię siĘ już w tym wszystkim. Można ewentualnie anulować to zamówienie i zacząć od nowa? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
O jakim piszesz kurierze ? jeśli o @Allegro_One poprosimy o wsparcie 🙂
allegro one box
@ell-chic-welt Możesz podać numer tej przesyłki?
ALE0000182A54DE
ALE0000182A54DE ???
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Ktoś pomoże???
@ell-chic-welt Ta sprawa jest wyjaśniana. Proszę Cię o cierpliwość.
Chciałabym dowiedzieć się dlaczego wystąpił u mnie problem z zamówieniem kuriera, a mianowicie brak możliwości zmiany adresu odbioru przesyłki przez kuriera. W polu był już automatycznie uzupełniony adres kupującego. W historii przesyłki pokazuje , że kurierier dostarczył przesyłę do magazynu???Jedyny adres jaki mogłam wpisać to w notatce dotyczącej zamówienia. Czy jest on brany pod uwagę? Gubię siĘ już w tym wszystkim. Można ewentualnie anulować to zamówienie i zacząć od nowa?
Od wczoraj czekam na odpowiedz jak to można rozwiązać. Czy coś wiadomo w tej sprawie? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_