anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z odbiorem paczek Kurier ONE

ElektroMPD
#7 Wielbiciel

Witam, 
ile czasu mamy się męczyć z kurierem ONE? Kurier notorycznie nie pojawia się po paczki. Wczoraj paczka zamówiona po godzinie 12.30 numer A004YEO3H9 leży, dzisiaj 3 razy zamówiony kurier nawet nie raczył się pojawić. Jeden z kurierów który u nas był powiedział "za mało paczek nie opłaca się tu jeździć" co to jest za podejście? Mamy 2 firmowe konta na obu jest taka sama sytuacja. Dramat. Proszę o usunięcie wyboru opcji ONE z naszych kont. 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

la_nika
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@ElektroMPD zgłosiłam interwencję w tej sprawie, przekazałam Twoją skargę i poprosiłam o wyjaśnienie tej sprawy z kurierem. 
Możesz oczywiście wyłączyć te metody dostawy, ale jeśli zrezygnujesz z przesyłek Allegro One nie będziesz mieć Smart w ofertach. 

Monika
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

ElektroMPD
#7 Wielbiciel

Średnio raz na tydzień jest nowy kurier na naszym rejonie, skargi nie są rozwiązaniem tego problemu. Najkorzystniej dla nas jest wyłączenie allegro one przez was i zostawienie na naszym koncie smart. Każdy ma dość zastanawia się czy dzisiaj ktoś się u nas i kto dzisiaj zabiera paczki na punkt. Zresztą paczki z punktów też nie są odbiera codziennie. Jeśli już kurier raczy się u nas pojawić to z rana po paczki z poprzedniego dnia. Jeśli kurier zostanie zamówiony np. o godzinie 11 to nie ma szans ze przyjedzie dzisiaj do nas. 

oznacz moderatorów