anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problemy Allegro One Box

Crow_Empire
#15 Entuzjasta

Hey.

W sumie piszę tylko informacyjnie przedstawiając pierwszą i ostatnią przygodę z Allegro One Box jako nadawca. Nie oczekuję rozwiązywania problemów itd

Sprzedałem rzecz, pierwszy raz z ciekawości ustawiłem automat Allegro w sposobie wysyłki.

- pierwszy problem, brak możliwości wydrukowania etykiety, otrzymałem kod, napisałem go na paczce

- drugi problem, automat  AL030KCH uszkodzony, nadanie paczki po kilkukrotnych próbach niemożliwe. (problem z łącznością, skorzystaj z innego automatu).  Automat prosi o kod QR aby nadać alternatywnie. Brak kodu QR, nie otrzymałem go, ani w e-mail, ani sms. Brak etykiety.

- trzeci problem, brak automatów AL029KCH i jakiegoś tam jeszcze, zapomniałem spisać numeru. Paczka nadana w czwartym automacie AL019KCH! Korzystałem z Waszej mapy automatów.

To była pierwsza i ostatnia przygoda z nadawaniem paczek w Allegro One Box. Słońce ładuje pełną mocą, a ja jak głupek próbuję nadać paczkę i nabijam kolejne kilometry.

Straciłem czas i pieniądze na paliwo. Szkoda, że automat do naliczania prowizji Wam się nie psuje.

oznacz moderatorów
0 ODPOWIEDZI 0