Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie - kupujący nie odebrał paczki z Allegro One Box i paczka wraca do mnie. Niestety jej statut chyba się zaciął, nie ma aktualizacji, nie wiem gdzie jest paczka 😕 a kupujący już założył dyskusję bo pewnie myśli, że go w bambuko chcę zrobić
@Allegro_One chodzi o paczkę która do kupujacego szła jako A0017Q1GO3, może ktoś coś?
zaznaczę, że jestem sprzedawcą prywatnym, co w dalszym toku spawy pewnie będzie miało znaczenie 🙂
@BalROCK czy możesz podać numer zamówienia, którego to dotyczy?
W systemie wygląda na to, że przesyłka zwrotna (numer A0018OIPQ5) została do Ciebie doręczona 6 listopada. Ale nie znajduję dla niej numeru zamówienia, więc chcę to jeszcze sprawdzić.
zakładam, że o tej numer chodzi
2f694e82-5bfe-4dda-9a58-9a4429960176
nie wiem w jakim systemie widać, ze ją odebrałem, bo to co ja widzę to to co poniżej.
nie dostałem żadnego powiadomienia, że paczka czeka w paczkomacie, paczka była również za duża, żeby ewentualny kurier wepchnął ją do skrzynki. Bądź co bądź system MNIE nie powiadomił w żaden sposób o paczce.
Rzeczywiście, z tego drugiego numeru wynika, że ona została dostarczona, ale gdzie? do paczkomatu (nie dostałem powiadomienia), na adres? nic mi o tym nie wiadomo 😕 Zaznaczę, że w żadnej korespondencji ten nowy numer się nie pojawia, więc nie bardzo nawet wiem jak mogłem śledzić losy paczki zwrotnej
@BalROCK oki! To było na Allegro Lokalnie. Przesyłka zwrotna nie jest umieszczona w automacie paczkowym, tylko dostarcza ją kurier, z nowym numerem, w tym przypadku to A0018OIPQ5.
Poprosiłam o sprawdzenie, co się stało.
Ok. Paczka się znalazła na portierni budynku obok. Wciąż jest dla mnie tajemna tajemnicą skąd miałem o niej wiedzieć, skoro nigdzie nie dostałem tracking do paczki zwrotnej. To tak działa na lokalnie czy coś nie zadziałało tym razem?